Sem napisal kako in kaj, ribe načeloma ne solim, tuno pa odvisno kaj in kako. Je ne kupujem v ribarnici, je ne zmrzujem.
Po željah, carpaccio solim in popopram, če jo pečem na žaru posolim poporam ko je na talarju tisti ki hočejo.
Edino v hamburgerju paše posuta s svežo šalotko malo čilija, s tem, da uporabiš panine, ki jih dobiš na morju jih nalahno pgreješ na gradeli z nekaj kaplicami olivca in podrgnjeno s česnom. Pa ne boš verjel ful paše gor slanina.
Ampak to je zgodba za drugo temo.
Mogoče bom pa letos spet mal pregledu če je kakšna viška v vodi
Po željah, carpaccio solim in popopram, če jo pečem na žaru posolim poporam ko je na talarju tisti ki hočejo.
Edino v hamburgerju paše posuta s svežo šalotko malo čilija, s tem, da uporabiš panine, ki jih dobiš na morju jih nalahno pgreješ na gradeli z nekaj kaplicami olivca in podrgnjeno s česnom. Pa ne boš verjel ful paše gor slanina.
Ampak to je zgodba za drugo temo.
Mogoče bom pa letos spet mal pregledu če je kakšna viška v vodi