Passat - zažgane luči

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Samo ne kupovat depo in podobnega sranja na ebayu, to ne sveti ama ništa, potem je bolje da ima stare. naj kupi hello ali valeo vse drugo je krš.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ni to res. DEPO svetijo v redu, sploh napram starim zjebanim. Jih imam tudi sam.

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
Ni res probaj kaj drugega pa boš videl, sem že večim montiral te luči (ponavadi kupijo na ebayu, čepraj jih imajo tudi domači trgovci) kvaliteta izdelave je na psu, nosilec malo bolj pogledaš in že poči. Sam priporočam Valeo in Hello kar je OEM kvaliteta, ostalo so samo slabi in slabši približki temu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Dobro Hella je Hella tukaj tak ni kaj debatirat, Valeo že ravno ni več vrhunec kvalitete, ostalo pa nevem....

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Citat:
Uporabnik Mathew pravi:
Ni res probaj kaj drugega pa boš videl, sem že večim montiral te luči (ponavadi kupijo na ebayu, čepraj jih imajo tudi domači trgovci) kvaliteta izdelave je na psu, nosilec malo bolj pogledaš in že poči. Sam priporočam Valeo in Hello kar je OEM kvaliteta, ostalo so samo slabi in slabši približki temu.

No evo, to je mene zanimal. Če je čungalunga res čungalunga.

@AvtoFun: sarkasm lahko daš na off, vem da to ni nobena rešitev. Jaz se s tem avtom resnično malo vozim, malodane ometam pajčevine preden se notr vsedem.