passat 3bg comfort pomik stekel s kljucem ...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
jz mam to funkcijo na daljincu, držim tipko za odklent pa se mi vse šipe odprejo, obratno pa zaprejo
smile-1.gif

dobr pride polet, k je vroče v avtu
tongue-1.gif

Narodnjak, tud jaz imam tako, pa ni blo treba nič šarit po softwareju, da bi vklopil. Očitno imajo Opli pa Lancie tko že po defaultu, pri VW pa komplicirajo
grin1.gif

evil.gif

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Da ti da pa WV grupa na izbiro za vklop/izklop funkcije odpiranja stekel, je pa neumno oziroma, ne najdem razlage.

VAG-ovih sistemov sicer ne poznam najbolje, zato če bom napravil kakšen kiks, se pardoniram. Pač ne guglam pred odgovorom...
smile-1.gif

Da ima uporabnik to funkcijo na izbiro se mi zdi uporabno zaradi tega, ker se marsikje s ključi z vednostjo staršev ali pa brez nje igrajo tudi otroci. Ja, pač obsojanja vredno, ampak kakorkoli...pri Alfi naprimer je do leta 2003 bilo možno tako odpirat kot zaporat vse šipe s pomočjo daljinca. Po tem letu jih lahko zaradi neljubega dogodka samo odpreš, ne pa tudi zapreš. Ampak kljub temu (ali pa zadari tega) bi sam, če bi bil odgovorni za takšne stvari v avtomobilskem podjetju, dal uporabniku/lastniku na izbiro, ali si to funkcijo želi uporabljat ali ne. Druga stvar pa je, če je pri VAG-ih to sicer izvedljivo, ampak le s softversko potjo...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
jz mam to funkcijo na daljincu, držim tipko za odklent pa se mi vse šipe odprejo, obratno pa zaprejo
smile-1.gif

dobr pride polet, k je vroče v avtu
tongue-1.gif

Narodnjak, tud jaz imam tako, pa ni blo treba nič šarit po softwareju, da bi vklopil. Očitno imajo Opli pa Lancie tko že po defaultu, pri VW pa komplicirajo
grin1.gif

evil.gif
Fiat ma tud tko
cheer.gif