passat 3bg comfort pomik stekel s kljucem ...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Se je za pozanimat če je možen priklop preko VAG-coma
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
sigurno ne samo highline. je bil passat leta 2000 pri bajti, se mi zdi da comfortline, pa je imel to

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Verjetno se ta funkcija imenuje Convenience window open, vsaj pri mojem Audiju je tako. Ravno danes sem po manualu iskal kje se vklopi
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Odvisno od modela do modela, je pa to računalniška zadeva. 98' A6 ima, medtem ko A4 04' nima, isti letnik A3, je pa res
da so to samo 3 vozila za katera vem, zadnjič smo meli debato o tem, in sta lastnika A4 in A3 bla čist preč ker predpotopni
A6 to ima ona 2 pa ne
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
To je zelo dobra ideja in tudi zelo uporabna. Sam jo uporabljam poleti skoraj vsak dan. Dejansko, ko hodim do avta jih odprem in ko pridem do avta je že vsaj malo preluftan
grin1.gif

Pa še spotoma idočim je bolj malo jasno...hehe

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Verjetno se ta funkcija imenuje Convenience window open, vsaj pri mojem Audiju je tako. Ravno danes sem po manualu iskal kje se vklopi
smile-1.gif

in si nasel to opcijo? kako pri audiju prizges/ugasnes to zadevo?

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Kako pa pri golfu 6 vklopiš to zadevo? Pri prejšnjem si zadržal ključ v eno stran in so se šipe zaprle oziroma odprle.

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz.:

meni se zdi pa neumno, da imaš možnost izbire med vklopljeno in izklopljeno možnost daljinskega odpiranja/zapiranja stekel...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
... in sicer ne s kljucem v kljucavnici ampak s pritiskom in drzanje tipke 3 sec. baje so to imeli highline serijsko vgrajeno, ostali pa ne. je mozna nadgradnja sistema? najraje z originalno programsko nadgradnjo ....

nekaj podobnega ponuja anglez .... http://www.awesome-gti.co.uk/product.php?xProd=6808&xSec=188

Meni je kolega nekaj govoril, da se da dosti nastavljati glede centralnega zaklepanja (ker ima dvojno) in podobno, tudi šipe so vmes... Je pa tehnični za Forda tako da mogoče rabiš enga podobnega VAG stručkota.....

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Kako pa pri golfu 6 vklopiš to zadevo? Pri prejšnjem si zadržal ključ v eno stran in so se šipe zaprle oziroma odprle.

Isto more delat
smirk-1.gif

Jst mislm da 6ka more met to funkcijo v kolikor ne dela, kot sm že omenil z VAG-comom aktivirat zadevo. Na servisu oz če ima kdo poznan kabl pa program
grin1.gif

Dvomim da imajo VAG modeli različne nastavitve, za Leon MK2 se takole uredi:

Automatic Window Closing/Opening
This enables all the windows to close or open if you hold down the lock/unlock button on the keyfob, and or holding closed/open the keylock on the door
I have found on newer cars (MY07?) these features are already active, but on my MY0 I had to activate it.

Module 46 - Central Conv.
Coding
Byte 4
bit 0 - Comfort opening power windows via door lock active
bit 2 - Comfort opening power windows via remote control active
bit 3 - Comfort closing power windows via door lock active
bit 5 - Comfort closing power windows via remote control active

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Šestka nima ključavnice oziroma jo ima samo na voznikovi strani skrito za plastiko, ki jo moraš bolj na silo odstranit, tako, da bi bilo to skrajno nepraktično. Ali pa šestka nima te možnosti spusta ali dviga vseh stekel na enkrat ?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
smile-1.gif

in si nasel to opcijo? kako pri audiju prizges/ugasnes to zadevo?

Ne vem kakšni meniji so pri passatu, pri audiju je tako kot na tem posnetku (set / window / convenience open). Pri meni je bilo po defaultu to izklopljeno.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz.:

meni se zdi pa neumno, da imaš možnost izbire med vklopljeno in izklopljeno možnost daljinskega odpiranja/zapiranja stekel...

Zakaj neumno? V bistvu je to zelo pametno, saj se vsak uporabnik sam odloči, ali bo to možnost imel ali ne. So okoliščine, v katerih je to bolje ne imeti kot imeti, posebej v primerih, ko stekla nimajo senzorja priprtja.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Neumno zato, ker je funkcija uporabna zato, da lahko odpreš stekla PREDEN stopiš v avto. SAj imaš izbiro, če odkleneš avto pritisneš tipko za odklep. Če pa hočeš še odpreti stekla, taisto tipko držiš par sekund.
Da ti da pa WV grupa na izbiro za vklop/izklop funkcije odpiranja stekel, je pa neumno oziroma, ne najdem razlage.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.332
301
83
39
Ljubljana
jz mam to funkcijo na daljincu, držim tipko za odklent pa se mi vse šipe odprejo, obratno pa zaprejo
smile-1.gif

dobr pride polet, k je vroče v avtu
tongue-1.gif