Kje si kolegata dsg7 še vedno bl crkuje?
Take pavšane ocene so za nepoučene lahko konkretno napačne.Kje si kolega
DSG imamo v sluzbenih avtih ni nekih problemov. Eden je nekaj zajebaval se v garanciji elektronika ni dobro prestavljal to je pa to. Jaz bi ga kupil. Zdaj na enem je sel vztrajnik na 360.000 kar je dobro glede na to da je to sluzbeno vozilo
Kolega je nabavil 1.6 tdi passata 7dsg, suha sklopka. Pa pravi, da kar je pogledal naj bi veljalo, da je menjalnik ok. Kaj pa ti pravis?To ni isti menjalnik kot pri 1.6TDI s suho sklopko . Ima kar mokro sklopko.
Glede vzdržljivosti jaz ZAENKRAT nisem slišal pritožb.
Po mojih informacij je bolj švoh “pogledal”.Kolega je nabavil 1.6 tdi passata 7dsg, suha sklopka. Pa pravi, da kar je pogledal naj bi veljalo, da je menjalnik ok. Kaj pa ti pravis?
Kolega je nabavil 1.6 tdi passata 7dsg, suha sklopka. Pa pravi, da kar je pogledal naj bi veljalo, da je menjalnik ok. Kaj pa ti pravis?
Ja.Kaj pa ta "suhi" dsg v kombinaciji s tsijem, iste težave kot pri tdiju?
Mislim da je na trgu (vsaj pri nas) premajhen vzorec tsi-jev da bi ti lahko dal kdo konkreten odgovor.
Sem že parkrat pisal tukaj gor, malo poišči. Je pa AvtoFun dokaj dobro povzel zadevo.no....povej kaj vec
Jaz sem odgovoril na vprašanje v tej temi na podlagi lastnega vzorca. Oz. si upam nekaj trdit. Tebe sem le malo “podžgal” .No vsaj do lanskega/letošnjega leta je bilo pri nas TSI-jev za vzorec? Ali se motim? Sploh pa TSI-jev pa da so v kombinaciji z DSG-jem. Ko sem jaz lani v Nemčiji iskal šestico sem tudi malo pogledal za bencinskimi 1.8 TFSI ter 2.0 TFSI in jih je bilo tudi gori res za vzorec.