Party za osamljene vendar ne odcvetele alterke

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
@stieber: sprašujem kako veš koliko ima št. noge ... pa brez paranoje ... nisem nina osenar ... odgovor št. 2 se nahaja spodaj

@kasius: a močan in obritoglav si
grims-1.gif
po mojih izkušnjah in videnjih so tam (vsaj v večini) "sponzeruše" ... si morda s kakšnimi ključi od marcedeza okoli opletal? ne rečem pa, da niso zrihtane, to pa še ne pomeni, da so lepe in inteligentne (dobro tebi je to vseeno) slovenetu pa mogoče ni

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik icequeen616 pravi:
@stieber: sprašujem kako veš koliko ima št. noge ... pa brez paranoje ... nisem nina osenar ... odgovor št. 2 se nahaja spodaj

@kasius: a močan in obritoglav si
grims-1.gif
po mojih izkušnjah in videnjih so tam (vsaj v večini) "sponzeruše" ... si morda s kakšnimi ključi od marcedeza okoli opletal? ne rečem pa, da niso zrihtane, to pa še ne pomeni, da so lepe in inteligentne (dobro tebi je to vseeno) slovenetu pa mogoče ni

ni paranoja me neb motil če bi nanjo naletu tuki...poznam pa jo tko ueasy ja...ueasy, prawm....verjemi, sljovenetu JE vseeno...
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ce gres iskat babo v "diskac" za druga, ko nategni in pobegni tak ni. Koga zanima intelegenca zenske iz +- ali Topa ?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
najprej bi rad tebe bolje spoznal, pol bom pa vidu al grem v klub12 al ne...exen je pa neki podobnega, pa še blizu kluba12 je...
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ce gres iskat babo v "diskac" za druga, ko nategni in pobegni tak ni. Koga zanima intelegenca zenske iz +- ali Topa ?

To so predsodki. V resnici so večinoma čisto ok punce, ki se rade zabavajo.

Kakšno bi pa ti imel, tako, ki doma kvačka?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
ja, ja v topa ja ... pol bo pa spet joka in stoka o tem kako so babe
stupid-1.gif

Do mene so bile bejbe v Topu zelo prijazne...Mogoče zato, ker sem močan in obritoglav?
To samo spolirano čelo uporabljajo kot ogledalo. Verjemi.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:

To so predsodki. V resnici so večinoma čisto ok punce, ki se rade zabavajo.

Kakšno bi pa ti imel, tako, ki doma kvačka?

Meni pac to ni ok. vsakemu svoje
wink-1.gif
casi se spreminjajo.

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
mi se tule malo hecamo (vsaj jaz se - mi že naslov tako deluje) ... kam se pa potem gredo, po tvoje, zabavati takšne, ki ne želijo biti žrtev nategni - pobegni? ne obtožujem, samo sprašujem
sprasujem se.gif

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
če boš mene bolje spoznal ne boš nikoli več čutil potrebe po 12-ki ali Topu
hysterical-1.gif
(joke)

pa je v exenu kaj boljša glasba? v 12-ki mi ni všeč (pa tudi ljudje se mi zdi, da so po večini eni in isti)

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ker je SLO tak mala in skoraj vsak vsakega pozna, ciljam na doloceno skupino zensk, poznanih fac, ki jih lahko srecas zunaj vsak vikend. Pa sej prav da se gre ven, kam bi pa ga vezani dedci hodli potem vlagat, ce ze ne v "diskac".

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Spretno se izogibaš vprašanju, kakšne bejbe so pa potem tebi kul, če so tiste, ki so v diskačih mimo?

Nazadnje urejeno:

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
pa saj pravi, da cilja na določeno skupino žensk ... problem nastane, ko se zadeva posploši in so kar na enkrat vse take ... če opazi razliko potem je ok ...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
če boš mene bolje spoznal ne boš nikoli več čutil potrebe po 12-ki ali Topu
hysterical-1.gif
(joke)

pa je v exenu kaj boljša glasba? v 12-ki mi ni všeč (pa tudi ljudje se mi zdi, da so po večini eni in isti)

Tebi se pa na daleč vidi. da si solo in da rabiš nekoga, da ti mal kanale prepuca...Koliko si stara, cca. 30 + ?

icequeen616

Pripravnik
6. dec 2010
122
0
16
Jupiter
Nisem na jugo sceno. Pa tudi ne bi rabil pozabiti na jugo sceno. Bi pa namesto "nesretnik sam od malena" pel "nijedna kao ti".
hysterical-1.gif

Zdaj pa dosti, ker smo popolnoma zašli (off topic).