Partizani pojedli ujetnico

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.994
6.169
113
Zakaj imam občutek da se bo tistih 265 slovencev (125 na eni in 140 na drugi strani), ki jih bo do leta 2245 še ostalo, še vedno kregalo koga je leta 1943 Boško Buha pihnil na poti ko je nesel pismo iz Zalega Loga v Železnike.

Niste dihtig več no...

• Všeč mi je
Reactions: msenjur in sixpower

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.246
3.693
113
Saj ne vem, kam bi to dal.

Ampak kaj vse ne prebereš na Ivanovem portalu.

http://nova24tv.si/slovenija/sloven...ili-ubili-iz-nje-skuhali-golaz-in-jo-pojedli/
Sorry, ampak kar se mene tiče je to na nivoju bajk, da je bila Jugoslavija gospodarska velesila, da so vsi imeli delo... ...in podobnih mitov.
Pa vse do zadnje cvetke, da je izvoz ahilova peta slo gospodarstva.

Da nam zgornje umotvore servirajo naši dominantni in celo javni mediji, te pa ne skrbi?

• Všeč mi je
Reactions: sixpower
I

Izbrisan uporabnik #9334

u51538-165216_u63014-107572_37.gobji-golaz_show_blogshow.jpg
njami

Hudo švoh barvo ima tale tvoja čorba :rolleyes:. Sama repa pa krompir ... bo treba še kako Micko ulovit, da bo vsaj z eno tačko noter stopla.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Demz , to je partizanski golaž, brez mesa, soli in paprike..
No, partizani iz omenjene pravljice so se dobro imeli-veliko mesa in začimb je bilo na voljo..:valjamse::bonk:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Jest ne vem če so se tako imenitno imeli. Po moje je smrdel ... po babah :oops:.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ampak, mora imeti človek (verjetno je že sam zver) grozno otroštvo in domišljijo, da piše takšne zgodbice, ki jih lansira v javnost.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.377
5.651
113
Nedvomno ga ima Janša kje spravljenega... :)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Zakaj imam občutek da se bo tistih 265 slovencev (125 na eni in 140 na drugi strani), ki jih bo do leta 2245 še ostalo, še vedno kregalo koga je leta 1943 Boško Buha pihnil na poti ko je nesel pismo iz Zalega Loga v Železnike.

Niste dihtig več no...
Ja logika :rolleyes: Resnično vprašanje, na katerega še ni odgovora pa je, al se bodo kregali v srbskem ali albanskem jeziku

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in Gatto

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.795
2.597
113
Zdej, en je omenil, da je kot govedina.
Vsi poznate resnico. Okus ima po piščancu, kurah.
Treba je z rezervo vzeti take zgodbe, tako pozno po dogodkih. Težko dokazljive, težko danes razumljive.
ej sam resno, še musliči ne požrejo koze ki jo fukajo, ni varijante da bi partizani bli tolk zabiti, da bi pojedli kar so prej fukali.
.... :rolleyes:
Ali pa so? Ali pa niso? Ali pa so?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
ej sam resno, še musliči ne požrejo koze ki jo fukajo, ni varijante da bi partizani bli tolk zabiti, da bi pojedli kar so prej fukali.
Ni logike, to je čista izmišljotina. :rolleyes:
Da se je skuhalo človeka sta vedeli le 2 osebi, vsaj en od njiju je bil klerikalni opranoglavec, ki je moral k spovedi. Torej, kakšna je verjetnost, da sta kar oba kuharska kompanjona bila klerikalna opranoglavca?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Gatto pa Demz sta prepričana da vesta :oops:

Kaj to? Da je ajmoht oz. paprikaš (tam piše, da so dali noter zelo veliko paprike in popra) - smrdel po starih zgojenih babah? Če je zgodba vsaj malce resnična, sem prepričan da vem. :fredi: Da je smrdel itd ... :cheer:

Se pa vmes sprašujem, od kje jim poper in paprika. Pa sol, sredi hoste. Morda so pa partizani vse to nabavljali po farovžih, ko jih je bilo vsepovsod toliko - saj ni čudno potem, da ima msg. Rode toliko za povedati čez slovenski hlapčevsko osvobodilni boj. :valjamse:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Po farovžih ni bil nikoli problem za hrano-gospodje so že od nekdaj lepo rejeni-razen kakšen, ki ima aids in hira? :eek:

• Všeč mi je
Reactions: capl
I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, sej ... kam pa naj gre potem vojska po sol, poper in papriko, če ne kar v farovž !? Pa če je morda koga priložnostno po dušici zaskelelo, je lahko še izkoristil priliko za spovednico ... :aplauz:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.