Rad bi ti ustregel, pa mi ne dovoli kreirati povabila. Morda zato, ker še nimam dovolj nekih Karma točk.
nekaj glede povabil ne deluje ali pa ne razumem sistema. imam te karma tocke, ampak povabila ne morem generirat ...
Rad bi ti ustregel, pa mi ne dovoli kreirati povabila. Morda zato, ker še nimam dovolj nekih Karma točk.
10.000 karma točk najprej zamenjaš za tri povabila. Šele potem kreiraš.Rad bi ti ustregel, pa mi ne dovoli kreirati povabila. Morda zato, ker še nimam dovolj nekih Karma točk.
Govoriš neumnosti.rarbg Presneto....ne rabiš mojblinka, gor je po kvaliteti sami ološ in stari filmi.
Hvala vsem. Dobil sem 3 invajteRad bi ti ustregel, pa mi ne dovoli kreirati povabila. Morda zato, ker še nimam dovolj nekih Karma točk.
Dela brez invajta Mojblink, ne Partis
Evo, dokaz, pred 5 minutami sem se registriral.
Za potrditev naročila sledite tej povezavi:
https://www.mojblink.si/confirm.....
Po tem, ko to storite boste lahko pričeli uporabljati vaš račun. V primeru,
da tega ne storite bo račun v nekaj dneh izbrisan. Naprošamo vas, da si
preberete PRAVILA in FAQ preden začnete uporabljati Mojblink.si.
Nič ne bo iz tega beleženja, ker še osnovnih stvari niso imeli shranjenih.Na njihovi FB strani sicer (14 ur nazaj): "Hvala za vso vašo podporo v teh časih, skupaj resno zmoremo. Trenutno smo zagnali naš nov sledilnik in vas prosimo, da ne brišete torrentov iz odjemalcev. Ves upload in download se beleži in bo viden ko bo stran online. HVALA!"
Karkoli že to pomeni...!?!