Parkiranje v Lj

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pa si to že doživel kdaj v praksi? Prejšnji teden sem tam parkirala, ker je bilo pri šihtu vse zasnežeo, in šla z busom, pa nisem ne plačala, niti listka pokazala,...sploh mašine za parkirnino nisem vidla
13.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ne nisem še doživel tega v praksi tako, da ne vem kako je zdaj s tem. A če nimaš listka na vidnem mestu v avtomobilu ti redar lahko prav tako napiše kazen?
Svašta.....

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
No, mene je zanimalo samo to, če te mašine že kje stojijo ali je to samo ena od napisanih zadev. Ker plačevati si moral baje tudi prej, ko o teh mašinah sploh še ni bilo govora, pa tisti gospod, ki je žetone prodajal sploh ni vedel za to...zaradi tega sprašujem kako je v praksi...

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
kaj pa teb točn ni jasno? P+R na dolgem mostu ma parkomate že neki časa. daš not en evro in dobiš parkirni listek z dvema vozovnicama. če pustiš avto tam, da greš pol naprej z busom je vsaki kuri jasno, da je bolš da tm plača 1 evro, ker za to dobi dva žetona, sicer pa staneta 1,6 al pa dva evra dve vožnji, če plačaš z gotovino. če pa bi tam pustla avto, ker se ti je slučajno tko zazdelo, ga pač pustiš in to je to. lahko ga pa tut pustiš in plačaš s svojimi žetoni, sam kot že rečen te to draži pride. parkomata sta pa vsaj dva, edin eni radi parkirajo točno pred njimi
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ma jebemu, a ne znaš lepo napisat, da ja, aparati stojijo,..nekateri se ne vozimo s šestico vsak dan, ampak 1x na dve leti, in nismo na tekočem z novitetami...oglasila sem se pa zato ,ker je floki napisal 1€ PLUS dva žetona, ne pa da se za en evro dobita dva žetona, kakor piše na linku, ki ga je dal predator.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
>Ma jebemu, a ne znaš lepo napisat,

nisi lih brihtna, vidm.

tut če se vozš enkrat na pet let, ne bi nič zamudila. tak sistem je tam namreč že vsaj tolk časa, edin kar je vmes človeka k ti da dva žetona za evro nadomestil parkomat.
floki je sicer uporabil plus, sam jaz sem to razumel kot da za en evro ne dobiš samo mesta tam ampak še dva žetona za šestko.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
floki je sicer uporabil plus, sam jaz sem to razumel kot da za en evro ne dobiš samo mesta tam ampak še dva žetona za šestko.

Saj tako tudi je. Parkiras avto za cel dan, placas en evro, zraven pa dobis dva zetona za LPP. Mikavno za Gorenjce, ker je sicer samo zeton 80 centov.
grin1.gif

lp

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
erm a lahk tam kupiš žetone tud če ne parkiraš?
smile-1.gif
ker jih bi rabil nekaj, ker me že tk al tk pridejo bol poceni ko mesečna

catwoman

Pripravnik
3. sep 2007
115
0
16
..: LJ :..
sam zdej ne dobiš več žetonov, ampak kupone... ki velajo samo za šestko, morš pa tud prvo kupon pokazat šoferju, pa ga šele pol vržt v kaseto.
@Dizzy: kje si parkiral? pr blokih?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Prejšnji teden sem jih kupila,..po ceni 0,8€ kom,...tako da ja, če želiš žetone, se jih da dobit.

ja po 80 centov so pa tk v vseh kioskih, jaz jih raibm za 50
grims-1.gif