Parkiranje v Lj

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Jutri grem mal na kosilo pa tko v center, pa me zanima kje (center oz. čim bližje) parkirate brezplačno ali čim ceneje.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Brezplačno pa center ne gresta skup.

Lahko parkiraš na Petkovškovem nabrežju... je relativno poceni pa še lepo izhodišče. Na Kongrescu se boš gužval pa še tiste smotane listke majo. Na Trgu republike je 2€ na uro. Zastronj bo pa samo, če greš proti Viču ali v Trnovo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
So tudi izjeme glede brezplacnega parkiranja ... V prednovoletnem casu je od 18:00 do 24:00 brezplacno parkiranje na osrednji trznici... pa modre cone so po 18 ure brezplacne se mi zdi (ce najdes prosto mesto
grims-1.gif

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Tivoli - prvi dve uri 0,5 €, vsaka naslednja 0,5 €. Ob 20 uri dvignejo rampe (včasih tudi že ob 19) - če se ti zavleče, imaš potem brezplačni parking
grin1.gif

Pa če dobiš parking čisto na koncu, imaš do centra 5 minutk.
smile-1.gif

Drugače pa plačljiva še recimo Železniška postaja (http://www.sz-zip.si/index.php?id=38) ali Tivolska (če dobiš parking - http://www.sz-zip.si/index.php?id=33).

Nazadnje urejeno:

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Brezplačno pa center ne gresta skup.

grin1.gif

Gre-Gre
wink-1.gif

Za sam center mesta (se pravi strogi center) ne smem zaupat lokacije na Alterju k pol zame nau placa
evil.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Za tisti konc sm pa slišal, da so tatovi precej aktivni... sicer na srečo nisem sam sprobal, samo nerad avto puščam v tisti ulici.

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
tam nasproti pravne fakultete ob ljubljanici se vedno kaj najde je pa potem ene 5-10 min za hodit do centra

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem danes parkiral v Kapitelju in očitno našel najdražje parkirišče v SLO, ker je ura 1,7€ na koncu obiska novoletne tržnice pa sem plačal 6,6€
bonk.gif
Ampak kljub temu sem še tam komaj mesto našel, ko sem parkiral in prišel ven je že pisalo na tabli: zasedeno.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Greš do kongresnega, se zapelješ mimo Guinessa, levo do zlate ladjice, en krog okoli parkirišča, nazaj do ljubljanice..., ob ljubljanici do križišča..., do rimske in križank....pa vse do kongresnega. Krog narediš v 3-5 minut, parking najdeš v 98% primerov v prvem krogu. Parkiranje pa je 0,6 EUR/h

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Seveda - če poznaš LJ. Jaz sem bil v centru 3x v življenju, sprintal sem si zemljevid in iskal oznake P. No na kongresnem nič ni bilo, zaradi prireditve vse zabasano, ulice tudi vse polne, na tržnici 5 prostih mest (če znak drži) in kolona čez celi zmajski most in še naprej po ulici, pa sem potem pristal v Kapitelju, kjer kot pravim je bilo dokler sem prišel ven tudi vse zasedeno.

Včeraj je tak zgleda bil neki abnormalen dan, gužva na prešernovem trgu in okoli stojnic je bila taka, da si se komaj premikal...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
full se splača parkirati ne direkt v centru in greš pač pet minut peš oz. daš tist evro za bus.

sam velikokrat parkiram na Gospodarskem razstavišču, redkokdaj je polno do zadnjega in še dosti ugodno je.

od parkirnih hiš je pa najcenejša tista hiša na Miklošičevi (k se drži hotela, mislim, da je PH Trdinova).

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>od parkirnih hiš je pa najcenejša tista hiša na Miklošičevi (k se drži hotela, mislim, da je PH Trdinova).

1,70 €/uro najceneje za park-garažo?
bonk.gif

Najcenejša v Ljubljani je IMO garaža Kozolec - 1 €/uro, nočna tarifa 1,5 € na noč.