Parkiranje v bližini očesne klinike

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ni treba tok daleč. Se najde v okolici parking med bloki magar..., samo malo se je treba potrudit.
smile-1.gif

Franci, tnx nisem vedel. očitno nisem nekaj časa tam mimo hodil.

ja v okolici med bloki... pol pa prideš k avtu s polomljenimi brisalci

@avtor teme: karkoli narediš, ne parkiraj na grablovičevi na "travo", tudi, če boš videl 10 avtov v vrsti parkiranih, ker so večkrat tedensko vsi po vrsti na lisicah

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Na katerem delu grablovičeve parkirajo na travi? Ne sprašujem zato, ker bi tam parkiral, pač pa me firbec matra.
Še to: avto bom nujno rabil zaradi prevoza iz enega konca na drugega, avtobusni promet v lj pa mi je totalna neznanka. In ne mi govorit, da je mobilnost z avtobusom čisto enostavna: to lahko govori nekdo, ki ima večino linij v malem prstu. Jaz žal Ljubljane ne poznam dovolj dobro.
Kaj pa parkiranje na desnem bregu Ljubljanice, pa peš preko?

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.136
70
48
123
Preko Ljubljanice edino v novih Poljanah, če boš kaj dobil, ob Ljubljanici pa ne smeš parkirati.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
v bistvu na celem delu od križišča z zaloško do orto bara (skoraj)

zdaj zadeva je taka, bližnja in malo daljna okolica KC je pod konstatnim nadzorom redarstva, čisto se jim je odfukalo, če se pelješ po teh ulicah boš takoj našel 20 avtov z lisicami

če si mobilen potem ti svetujem da parkiraš ali - v parkirni hiši Šentpeter (drago), ali pa v plavi coni

če boš zelo zgoden (okrog 7-7:30) lahko dobiš zastonj parking na zaloški med oftalmološko kliniko in kliničnim centrom
drugače pa imaš še en parking na šlajmerjevi, ki je 1€ na začeto uro

to so take ziher varjante, kjerkoli boš pač parkiral računaj na to, da bojo redarji hitro tam, če boš nepravilno parkiral

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
a je tam pri čeljustni (pri sv. petru) še parking, ali so že cesto naredili proti poljanski

tam še nekaj časa nič ne bo, ker že nekaj časa stoji... neko sranje imajo z gradbenimi dovoljenji... to morajo glave padat...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Niso imeli vseh dovoljenj in je Jazbinšek podal prijavo na inšpekcijo, le ta pa gradbišče zaprla. Zaradi tega je tudi cena projekta šla gor.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
hm, plava cona? Začne se kje? In koliko je ura parkiranja v plavi coni?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
hm, plava cona? Začne se kje? In koliko je ura parkiranja v plavi coni?

evo ti eno slikco, tam ko je svetlo modro ti greš, tam kjer je rdeče NE parkiraj, tudi če bo 50 avtov parkiranih, ker bo vseh 50 dobilo lisice, zeleno je zastonj, samo moraš bit tam najkasneje ob 7:15, po tem pa dobiš tam parking, če se ti prikaže marija, roza je parking za plačat (levo je parkirna hiša - draga, desno je cenejši parking, ki pa se tudi zna do 8-8:30 zapolnit, je pa 1€ začeta ura), vijolično je pa "plava" cona, kjer plačaš na parkomatu, in je 30 centov za pol ure, maximalno 2 uri (1.2€), ostalo so ponavadi zastonj parkingi od blokov, kjer pa lahko kak polomljen brisalec pokasiraš
stupid-1.gif

južno od ljubljanice jaz ponavadi ne parkiram, se pa da še tam kje, ampak tud malo pazit kje se lahko parkira, da ne fašeš lisic
947898-parkingkc.jpg

Priponke

• 947898-parkingkc.jpg
    947898-parkingkc.jpg
    110,3 KB · Ogledi: 267

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Ja hvala ne, si se pa potrudo.Maš *.