Parking v BG

WHITESNAKE

Pripravnik
10. okt 2007
139
0
16
LJ
Lep pozdravček vsem,

Pojutrišnjem grem z avtom za Beograd pa me zanima kaj svetujete glede parkinga? Bom namreč v centru, na Doræolu ki je v tisti takoimenovani zeleni coni kar pomeni da je avto lahko parkiran največ dve uri in ga potem moraš premakniti. Najraje in najbolj ziher bi bilo da ga spravim v kakšno parkirno hišo sam so im cene precej zasoljene. Za en teden parkinga bi me stalo cca 100€ kar se mi zdi rahlo preveč. Obstaja kakšna druga možnost? Mogoče samo nočno parkiranje ali zakup na teden?

Hvala za nasvete
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
V Novem Beogradu, kje okoli Sava centra in ostalih trgovin se ga sigurno da pustiti, taksi do centra te pride maksimalno 10 eur, če dobro govoriš srbsko 5.
smile-1.gif
Vprašanje pa je kako je z varnostjo, jaz se ne bi ravno najbolje počutil, da bi tam pustil avto cel teden...

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Sicer verjetno nerelevanten odgovor, ampak v Pančevu je cena 100 DIN na dan, pa ti čičo zraven sedi in ga pazi (na njegovem dvorišču)
grin1.gif
. Kar je cca. 1 EUR. Garantirano se ne bo nič zgodilo z njim. Je pa do Beograda 1 ura vožnje. Avtobus in vlak verjentno ziher vozita, pa cena bo tudi verjetno skoraj zastonj. Če boš cel teden v centru in ne rabiš avta sploh nič, je za razmislit. Tisti dve uri v vlaku se da preživet.
Jaz bi tako naredil. Mu stisneš 10 EUR v roko, da ti še ponoči popazi in si miren
smile-1.gif
.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Jah tole je kar šit, zato mi vedno gledamo kje spimo ipd., včasih če greš z avtom kakšen hostel za dalj časa ne pride v poštev ker te parking pride še pa še. Tako da ko smo šli v hotel, smo v hotelski garaži pustili avto, mislim da je bilo 10eur na dan. Ko smo bili pa v hostlu 360stopinj, na sredini Knez Mihajlova...smo spali samo 1 noč, avto pa pustili v garažni hiši 5min stran.....cca. 24ur je prišlo ene 25eur. Pa pod kamerami in varovano, me je tip presenetil ko sem pri njemu plačal da mi je še mojo registrsko povedal, zgleda da zvečer popišejo avte kateri ostanejo čez noč.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Malo naprej od hotela Prag je bila ena parkirna hiša, kjer sem vedno poceni parkiral - do centra par stopničk in si tam
wink-1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Malo naprej od hotela Prag je bila ena parkirna hiša, kjer sem vedno poceni parkiral - do centra par stopničk in si tam
wink-1.gif

Tam je v redu. Ze veckrat parkiral, pa nikoli nobenih problemov.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
V Novem Beogradu, kje okoli Sava centra in ostalih trgovin se ga sigurno da pustiti, taksi do centra te pride maksimalno 10 eur, če dobro govoriš srbsko 5.
smile-1.gif
Vprašanje pa je kako je z varnostjo, jaz se ne bi ravno najbolje počutil, da bi tam pustil avto cel teden...

Taxi iz centra do Zemuna oz Novega BG pride 6 € preverjeno aprila

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Naši puščajo včasih avto v Ušæe shopping centru, pol pa taxi v Novi BG stane 350DIN (jest rečem račun, pa da napiše 500, pa mu dam 500 vedno). V center pa tut ni preveč daleč, po moje bi blo okol 600-700 din. Je pa baje ceneje če taxi pokličeš da pride na lokacijo, čeprav smo že kr direkt vzeli parkiran taxi pa ni bil nič dražji takrat (ne vem, mogoče just luck). Pa ko pokličeš moraš reč da rabiš taksi od.... do....., oni pa ti pove št. taksija, pa res vsi pridejo v 2-3min! pa ne bit presenečen če se pricijazi kaka Lada, yugo Florida, ....
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik paci pravi:

Taxi iz centra do Zemuna oz Novega BG pride 6 € preverjeno aprila

Kaj sem pa jaz napisal?

Načeloma je najceneje poklicati iz hotelske recepcije, na ulice oziroma iz lastnega telefona pa cene malo variirajo... od ure, vremena, položaja lune, itn. Za 5-10 eur pa pač sigurno prideš skozi.