Ne vem, če je že prepozno in si jih že nabavil, ampak še moja ocena Proxelovih senzorjev. Jaz sem jih pred leti kupil v Italiji in zadeva ni pretirano dobro delovala. Kar precej so mimo piskali in sem jih hitro odklopil. Ultrazvočnih nisem nabavil, sem pa jih mel v službenem in so mi šli na k..., ker niso bli dovolj natančni. Sem pa kaka dva meseca nazaj naletel na promocijo Proxel senzorjev tu pri nas, možakarju razložil slabo izkušnjo, on pa me je nekako prepričal, da ima Proxel zdaj čisto novo tehnologijo pri teh senzorjih in da delajo bp. Jaz sem glumil skepso, on pa mi je dal nek popust, pa še ponudil dnar nazaj, če ne bi delali
Skratka, še enkrat sem vgriznil in jih vzel, delajo pa ti zdaj res super. Nekaj malega motenj je blo pri zadnjem dežju, mogoče bi jih moral z izolirnim trakom prelimat, ampak ok, vzamem v zakup. So pa divje natančni in se je kar treba navadit, da to ne piska, ko si meter stran od ovire, ampak začne tam nekje pri pol metra, neha pa pri 10 centi, to pa je to, kar pričakujem od parking senzorjev. V glavnem, priporočam