Pariz 2024

27. jan 2022
5.496
2.130
113
Ni Z od zlata:D


Mogoče nisi spremljal polemike o medaljah - vsaka vsebuje nula koma jozef zlata (menda je 1929 bila zadnjič solid gold), osnova bi morala bit srebrna, poleg tega naj bi imela vsaka pariška še delček Ajflovega stolpa (iz zadnje obnove).

Je pa en skejter dal gor svojo "abšlesano" bronasto in glede na to da je sam priznal, da jo on in tudi drugi nosijo skozi okoli vratu in vlačijo po rokah, je čudno da še sploh je. ;)
 
  • Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
357
-829
28
In? Kaj bi rad povedal? Da si poleg tega da si bedak tudi star? V isti sapi se navdušuješ nad pogačarjem in qrčiš nad okoljem, v katerem je pogačar odrasel. Če bi znal oboje skupaj povezat ne bi bil bedak. In če bi poslušali riti tvoje sorte bi bil pogačar danes prvak v pinkponku liga kamnik zahod.
In kaj bi rad povedal! Da poleg tega, da si star, si zraven še bedak :fredi: Če bi ti znal povezat kaj si sedaj napisal, ne bi bil tak bedak kot si!
IN če ne bi poslušal svoje riti, bi bil lahko danes prvak v pinkponku na divjih vodah LOL :bonk:
FAK kako more nekdo nasrat tolk enega dreka to je pa res neverjetno:norec:
 
  • Objave ne odobravam
Reactions: BojanP

jello

Guru
22. sep 2008
9.895
3.747
113
Če mi ne bi nasral zs-ja s tvojimi fotkami bi se mogoče še čudil da je rdeča nit vedno rit. Tako pa samo, 2x zeh.
 
  • Haha
Reactions: ViLiam

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
357
-829
28
Zgleda da večim po forumu to pošilja.
Samo čakam, da bo prvi imel tolk jajčk, da pokaže kaj kdo komu pošilja:fredi: Ti si dokazal, da jih nimaš tako, da je vse jasno.
Si samo potuhnjen lažnivec in troll.
Žalostno, da so še admini obupali nad vami. Zato pa lahko sračkate s takimi podlimi lažmi.
Ti še vedno misliš, da vam kdo verjame.:bonk:
 
  • Objave ne odobravam
Reactions: BojanP

jello

Guru
22. sep 2008
9.895
3.747
113
Večji šupak od tistega, ki serje po zs je pa tisti, ki to vsebino javno objavlja.

Mislim da se boš načakal.
 
  • Všeč mi je
Reactions: BojanP

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
357
-829
28
Večji šupak od tistega, ki serje po zs je pa tisti, ki to vsebino javno objavlja.

Mislim da se boš načakal.
Še večji šupak je pa tisti, ki laže, da mu je kdo pošiljal slikce ali karkoli drugega na zs.
Ma veseli, da smo razčistili, da si največji šupak poleg BojanaP, ki mu pripada še titula največjega prstek šupka.
 
  • Objave ne odobravam
Reactions: BojanP
27. jan 2022
5.496
2.130
113
Mimogrede: avstralka je izobražena plesalka, raziskovalka na področju plesa,... Kaj ji je padlo na/v glavo, ve samo ona.

Sicer pa brejkdens ni šport.
 
27. jan 2022
5.496
2.130
113

Po nastopu zasmehovana avstralska olimpijka Raygun se brani​

Šestintridesetletna breakdancerka in doktorica kulturologije kljub plazu kritik in šal na svoj račun pravi, da namerava ostati zvesta sebi.
Med pariškim nastopom Raygun so se številni gledalci spraševali, kaj sploh gledajo. FOTO: Angelika Warmuth/Reuters

Galerija
Med pariškim nastopom Raygun so se številni gledalci spraševali, kaj sploh gledajo. FOTO: Angelika Warmuth/Reuters

K. C.
12. 8. 2024 | 15:30
12. 8. 2024 | 16:24
2:56

Po poročanju Guardiana se je Avstralka Rachael Gunn z umetniškim nadimkom Raygun že pred nastopom na letošnjih olimpijskih igrah v Parizu zavedala, da po telesni izurjenosti ne dosega mojstrstva in moči svojih tekmic, zato je vse upe položila v umetniško izraznost in izvirnost: »Nadvse pomembna se mi zdi ustvarjalnost. Moja umetnost sodnike včasih nagovori, včasih pa ne … Moja moč je v kreativnosti, ko poskušam pokazati nekaj povsem novega.«
Gunnovi sodniška žirija za petkov nastop v treh dvobojih ni namenila niti ene točke. Med gibanjem, ki je pri njej prej kot na breakdance spominjalo na izrazni ples, ni pokazala nobenega od zahtevanih tehničnih elementov. Med drugim je raje dokaj okorno oponašala kenguruja in kačo. Za nenavadno koreografijo sta poskrbela z nekdanjim uspešnim breakdancerjem Samuelom Freejem, ki je od leta 2018 tudi njen mož. Že pred njenim nastopom je izjavil, da bodo nekateri gibi skoraj zagotovo naleteli na močan odziv javnosti.


Po cirkusu motivacijski izrek​

Ženin pogled na omenjeni ples je vsekakor drugačen. Kot doktorica kulturologije, univerzitetna predavateljica in raziskovalka se že vrsto let primarno posveča kulturni politiki breakdancea. Po popolnem porazu na olimpijskih igrah in izjemnem, predvsem negativnem odzivu občinstva na družbenih omrežjih, kjer so jo med drugim označili za bleferko, njeni zagovorniki in oboževalci po drugi strani opozarjajo, da je žrtev mizoginije. Sama trdi, da namerava še naprej ostati takšna, kakršna je, zvesta sebi.

Na ves cirkus se je odzvala s splošnim motivacijskim izrekom: »Ne boj se biti drugačen, pojdi ven in zastopaj sebe; nikoli ne veš, kam te bo to pripeljalo.« Mnogi so mnenja, da si na največjem športnem dogodku na svetu ni zaslužila niti nastopa ter da je bil zato davkoplačevalski denar v njenem primeru porabljen negospodarno. Breakdance kot tekmovalna disciplina je bil na olimpijske igre tokrat uvrščen prvič; za zdaj še ni odločeno, ali bo tako tudi čez štiri leta v Los Angelesu. Po besedah letošnje zmagovalke, petindvajsetletne Japonke Ami Yuasa gre pri tej plesni zvrsti tako za umetnost kot šport.
 

hgard

Guru
22. jul 2007
4.058
535
113
Potencial za merch ima večji kot hawk tuah girl. Samo čim prej ga je treba spravit v pogon