Paranormal activity v Žireh

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A smo za eno akcijo, da rešimo težave te familije?
smile-1.gif

http://ava.rtvslo.si/predvajaj/tednik-paranormalno-v-zireh/ava2.172634502/

Citat:
V Žireh živi družina Čefarin, ki se že več let srečuje s paranormalnimi pojavi. V hiši se pojavlja temna postava, luči se prižigajo same od sebe, na različnih mestih se pojavljajo napisi, računalnik piše sam od sebe, v kuhinji se odpirajo omarice in posoda ropota …

Rabmo enga štromarja, da popravi stik v napeljavi, odinštalirat je treba program za oddaljeno namizje, priviti pante na omaricah, pa povečat prostor v kuhinji za posode, da ne bodo ena na drugi. Aja, pa pogosteje čistit ogledala, da ne bo pri vsaki novi sopari nov napis gor ...

Verjetno jim ne bomo zaračunali toliko kot je tisti bioenergetik za svojo razlago.
hysterical-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz sem zato da postavimo kamere pa da vidimo če je to res!
Jaz sem za to, da se vsakega ki misli, da je to res, zdravi na psihiatriji.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Mene pa res zanima kaj bi oni porekli, če bi se eden od normalnih ljudi postavil tja in se seveda cel teden ne bi nič dogajalo.. Sicer pa tole je najboljše odkupit kot hišo ki straši, noben se ne bo upal v njej živet, jo preuredit in imaš dobiček
smile-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Seveda jih straši, pa tudi ponoči imajo blodnje. Je bilo samo bežno omenjena smrt neke ženske. Morda imajo koga na vesti, so ga spravili na drugi svet, nekdo pa za to ve in jih jebe v glavo.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
lahko bi poklicali une tipe iz amerike. ghost hunters, ali kako že. baje so dokazali, da v predjamskem grdau straši
smile-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Kdo straši, kaj straši? Mene je lahko tudi strah globoke vode, pa to še ne pomeni da so duhovi spodaj.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Tisti, ki ne verjamete.

Saj ja bioenergetik vse jasno razloži na posnetku.
priden.gif
To pridejo duhovi iz vzporednih vesolj itd...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
ksz... pred leti se je eni na wc-ju križ prikazal, ker so žarki skozi en vzorec na šipi tako padali.... in potem je celo mesto šlo tisto na tist wc gledat.... sem rekel enemu, ki je šel gledat, če je tudi sveto vodu iz školjke kaj probal
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Včasih je bila beseda [cenzura] še necenzurirana, in to celo pri duhovščini, ki je prva pisala slovensko besedo.
Pa pravijo, da je bil srednji vek nazadnjaški.
sprasujem se.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sej boste vidli, ko se bodo meddimenzijska vrata odprla, kaj vse bo skozi prišlo.....
pol se pa ne bote več zajebavali
10.gif

a Žajfa je tud iz druge dimenzije?
shocked-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Včasih je bila beseda [cenzura] še necenzurirana, in to celo pri duhovščini, ki je prva pisala slovensko besedo.
Pa pravijo, da je bil srednji vek nazadnjaški.
sprasujem se.gif
Tole sem moral na ustnem delu mature naglas brat pred komisijo.
grin1.gif