I
Izbrisan uporabnik 474
Problem napačne vzgoje so takšni osebki, kot si sam. Potem pa ima tak osebek, kot si sam otroka, ki ga je življenje udarilo s tem, da ga privlači isti spol. Ta otrok ima probleme v prvi vrsti s svojimi starši, ki se začno spraševat, kje so udarli mimo v vzgoji, namesto da bi bili v podporo svojemu otroku, da o kretenih, ki jih imajo za izrodke ne govorim. Ko bo družba v celoti sprejela drugačnost v tem smislu, tud parad ne bo več, ker po njih ne bo nikakršne potrebe.
Mal si poglej tragedijo Fredija Mercurja, njega je življenje udarilo dvakrat, prvič s tem, da je gej, drugič pa s tem, da se je zaljubil v žensko....
Mislim, da je družba že zdavnaj začela sprejemati LGB skupnost. Vsaj jaz se ne spomnim, da bi v krogu ljudi, ki jih poznam, kakorkoli drugače gledali na ljudi iz LGB skupnosti. Ampak parade niso ponehale... Še več - iz parade ponosa je zdaj nastal mesec ponosa, to povorke so iz leta v leto bolj groteskne, retorika LGBxyz skupnosti je postal izrazito sovražna, pojavile so se teorije spolov, to agendo tlačijo v osnovne šole (ko se je narod na Madžarskem temu uprl, jim je začela EU grozit), spreminjat definicijo družine, da ne omenjam, kaj se dogaja z športom in podobnim.
Tvoji pubici trenirajo kolesarstvo. Zamisli si, da bi imel hčerko, zelo nadarjena, vedno pri vrhu ali prvakinja. Pride nov član, Mateja, ki je bila prej Matej... Pa mogoče še Stanka, ki je bila pred tem Stanko... In naenkrat vsa leta treningov, odrekanj, truda, denarja... ni vredno več nič...
Nimam težav z LGB, tudi če bosta moja otroka del tega. Imam pa težave z vsemi ostalimi črkami, ki pridejo za tem. To pa se mi žal ne zdi normalno ali sprejemljivo...