Parade - ne razumem

I

Izbrisan uporabnik 474

Problem napačne vzgoje so takšni osebki, kot si sam. Potem pa ima tak osebek, kot si sam otroka, ki ga je življenje udarilo s tem, da ga privlači isti spol. Ta otrok ima probleme v prvi vrsti s svojimi starši, ki se začno spraševat, kje so udarli mimo v vzgoji, namesto da bi bili v podporo svojemu otroku, da o kretenih, ki jih imajo za izrodke ne govorim. Ko bo družba v celoti sprejela drugačnost v tem smislu, tud parad ne bo več, ker po njih ne bo nikakršne potrebe.

Mal si poglej tragedijo Fredija Mercurja, njega je življenje udarilo dvakrat, prvič s tem, da je gej, drugič pa s tem, da se je zaljubil v žensko....

Mislim, da je družba že zdavnaj začela sprejemati LGB skupnost. Vsaj jaz se ne spomnim, da bi v krogu ljudi, ki jih poznam, kakorkoli drugače gledali na ljudi iz LGB skupnosti. Ampak parade niso ponehale... Še več - iz parade ponosa je zdaj nastal mesec ponosa, to povorke so iz leta v leto bolj groteskne, retorika LGBxyz skupnosti je postal izrazito sovražna, pojavile so se teorije spolov, to agendo tlačijo v osnovne šole (ko se je narod na Madžarskem temu uprl, jim je začela EU grozit), spreminjat definicijo družine, da ne omenjam, kaj se dogaja z športom in podobnim.

Tvoji pubici trenirajo kolesarstvo. Zamisli si, da bi imel hčerko, zelo nadarjena, vedno pri vrhu ali prvakinja. Pride nov član, Mateja, ki je bila prej Matej... Pa mogoče še Stanka, ki je bila pred tem Stanko... In naenkrat vsa leta treningov, odrekanj, truda, denarja... ni vredno več nič...

Nimam težav z LGB, tudi če bosta moja otroka del tega. Imam pa težave z vsemi ostalimi črkami, ki pridejo za tem. To pa se mi žal ne zdi normalno ali sprejemljivo...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.978
10.721
113
kod Džej-Zija
Mislim, da je družba že zdavnaj začela sprejemati LGB skupnost. Vsaj jaz se ne spomnim, da bi v krogu ljudi, ki jih poznam, kakorkoli drugače gledali na ljudi iz LGB skupnosti. Ampak parade niso ponehale... Še več - iz parade ponosa je zdaj nastal mesec ponosa, to povorke so iz leta v leto bolj groteskne, retorika LGBxyz skupnosti je postal izrazito sovražna, pojavile so se teorije spolov, to agendo tlačijo v osnovne šole (ko se je narod na Madžarskem temu uprl, jim je začela EU grozit), spreminjat definicijo družine, da ne omenjam, kaj se dogaja z športom in podobnim.

Tvoji pubici trenirajo kolesarstvo. Zamisli si, da bi imel hčerko, zelo nadarjena, vedno pri vrhu ali prvakinja. Pride nov član, Mateja, ki je bila prej Matej... Pa mogoče še Stanka, ki je bila pred tem Stanko... In naenkrat vsa leta treningov, odrekanj, truda, denarja... ni vredno več nič...

Nimam težav z LGB, tudi če bosta moja otroka del tega. Imam pa težave z vsemi ostalimi črkami, ki pridejo za tem. To pa se mi žal ne zdi normalno ali sprejemljivo...
Še sama trans skupnost pravi, da so LGB brezveze, ker so binarni zato preveč tradicionalni.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113

Tukaj se strinjamo. Ne morem pa mimo izjave, da je tričetrt istospolno usmerjenih takih zarad vzgoje.

Samo en moj mulc trenira kolesarstvo in ja, seveda bodo moral to, kar se je zgodilo mislim da v Londonu in seveda na splošno v športu uredit, saj je šport z razlogom ločen na moško in žensko selekcijo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.413
10.672
113
ne, tričetrt mogoče res ne, nekaj vzgoja, nekaj pa trendi, ker je moderno, da si fsekan ko aksa.

jello

Guru
22. sep 2008
10.130
3.875
113
Tisti, ki se vam otroci kisajo v transspolnike (MrDaco!) pozor, Šarec je prejšnji teden predlagal, da se zakonsko uvede, da so v dnevih ko ovulirajo obvezno ženskega spola, ostalo bo zaenkrat še po izbiri.

I

Izbrisan uporabnik 474

Tukaj se strinjamo. Ne morem pa mimo izjave, da je tričetrt istospolno usmerjenih takih zarad vzgoje.

Sorry, sfalil ta detajl. S tem se tudi jaz nebi strinjal, po moje je to prirojeno, vsaj v veliki večini. Ponekod tudi razočaranje nad drugim spolom zamenjajo za istega, pri tem pa se fizična privlačnost "prilagodi." Govorim za LGB

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.435
2.182
113
Naj se rašijo med sabo, koliko hočejo, samo ne mojih otrok in ostalih preprivečevat, da je to OK. Pustite nas pri miru. Najamite si en otok in se tam poonegavite kolikor hočete, ampak v svojo bolano degenerirano prepričajte ne mešajte družino. Družine je ena sama in sestavljena iz dveh spolov. 2 spola sta potrebna za spočetje zarodka in le to je lahko družina. Če pa oni želijo živeti v kakšni zakonski skupnosti, pa si naj izmislijo nov samostalnik ki bo opisal to skupnost.

Lahko si zberejo tudi kakšno besedno zvezo, kot je Vegiburger - ali kak podoben idiotizem

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.749
113
Če bi bli vsi istospolno zsmerjeni, kako bi se pol cloveški rod nadaljeval???
Vprašam za prijatla...
Sej še malo počakaj, očitno glede na neke (z moje strani nepreverjene) statistične podatke iz ZDA (in naše kopiranje vsega dobrega in slabega od tam) "bomo" baje "kmalu" vsi LGBTQ transformerji :D

USA_LGBTQ_stats.jpg

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: ales85

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.826
-1.075
113
145 km SZ od Opatije
Sej še malo počakaj, očitno glede na neke (z moje strani nepreverjene) statistične podatke iz ZDA (in naše kopiranje vsega dobrega in slabega od tam) "bomo" baje "kmalu" vsi LGBTQ transformerji :D

Poglej priponko 56743
Tale graf ne prikazuje čist nič drugega kot odprtost družbe. Dvomim, da je bilo istospolno usmerjenih v generaciji X toliko manj, ampak niso upali priznat. Danes pa še tisti, ki so straight, vpijejo k pozornosti. Če že ne zaradi drugega, pač zato, ker je to IN.

Če mene vprašate, je tole super, ker če pogledam graf, lahko sklepam, da se bo v naslednjem stoletju rodilo manj otrok, kar bo pripomoglo k zmanjševanju svetovne populacije :evil:

Imam še vprašanje: kako bolezen imam jaz, ker ko vidim kako zelo "hot" bejbo na sliki, bi jo koj na****nil? Picturosexualec ali?

Pa ne pišem o tej gospe, ne ...
158588.max-1280x1280.jpg

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg