Parade - ne razumem

netko

Guru
25. jul 2007
6.940
2.242
113
ne seri

ste kot psi... vsak zase krotki, ko pa se vas najde nekaj na kupu ste pa kot krdelo glasni in odrezavi
prvi začne z obžalovanjem, da se po vojni ni vseh potamanilo... nadaljuje se z odobravanjem in nato z gorjačami in prispodobami za linč

skratka zalega komunajzerska

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Nekateri na Alterju spodbujajo nasilje nad vsem kar ni, po njihovih merilih, normalno in domače.
Potem se pa jokajo ka se tok o temu govori a ne vidijo da taki, ki so njim podobni, delajo take pizdarije. Tako gre ta svet. Vse to poganja neko veliko kolesje a noben nebi za nič odgovarjal.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.752
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Upam da se čim prej objavi identiteto kvazi storilcev ,ne samo da pišejo "neki vandali" Mi je pa vse skupaj malo čudno. Vandali so vlomili vhodna vrata in razbijali po lokalu. To je sigurno trajalo nekaj časa. Če bi nekdo takoj poklical policijo, bi jih dobili.Sumljivo mi je, ko pišejo, da je zaradi tega potrebno prepovedati vsako "nasilje" po družbenih omrežjih. To pa je prikriti klic k cenzuri Poleg tega pa kako so drugače močni ter glasni sedaj pa so se reveži zabarikadirali .Vprašanje je koliko je o tem napadu sploh resnice .Ali pa samo pozornost. Zanimivo kako glasni so politiki zaradi domnevnega napada na vrata, tiho pa so, ko migrantje in cigoti napadajo poštene državljane.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.317
6.135
113
Osebje kluba se je pred nasilneži zateklo v notranje prostore in zabarikadiralo vrata. Napadalci so hoteli priti do njega, razbijali po hodniku in vratih, ga zmerjali in mu grozili, na srečo pa poškodovanih ni. Policija je bila o napadu nemudoma obveščena, ob prihodu policistov pa so napadalci pobegnili.

Policisti zdaj preiskujejo sum javnega spodbujanja sovraštva, nasilja ali nestrpnosti in zbirajo obvestila za izsleditev trenutno še neznanih storilcev. Vse, ki o dogodku kaj veste, zato pozivajo, da se zglasijo na PP Ljubljana Center oziroma pokličejo na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
...napad na kamero z avtomobilom...lepljenje naci plakatov v Velenju...plakat Kekca...dostava pecilnega praška RTV novinarkam...Jerca da ji bo Janša glavo odbil...itd itd...
Kaj ima vse to skupnega? Laži in podtikovanja s strani prizadetih levičarjev. Če straha NI se ga pa naredi.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jap, slovenski Jussie Smoletti. Ko povpraševanje po rasizmu in nestrpnosti presega ponudbo.

I

Izbrisan uporabnik 474

Torej "napadalcem" (več njih, množina) je uspelo razbiti vhodna vrata, ni jim pa uspelo razbiti notranjih vrat, ker so se buziji "zabarikadirali"... Ne se hecat, ni to "Sam doma" ko lahko mikrovalovko podstaviš pred vrata, pasi varen...

Pajaci eni...

• Jezen sem

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Meni pa ni najbolj jasno odkod vam naenkrat ta silna potreba po izumljanju zarot, iskanju ozadij in opravičevanju dogodka. Par pičk brez možganov je pač delalo sranje. Stalnica na večini fucbal tekem.

• Všeč mi je

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Več tisoč € vredna vrata.
FB_IMG_1572714818503.jpg

• Haha
Reactions: Matey

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Verjetno so bila pod spomeniškim varstvom... :fredi: Ali pa imajo za njih veliko sentimentalno vrednost, saj je za njimi marsikdo izgubil nedolžnost... :zardelalter:

• Haha
Reactions: Matey

B81

22. jul 2007
36.884
10.451
113
Meni pa ni najbolj jasno odkod vam naenkrat ta silna potreba po izumljanju zarot, iskanju ozadij in opravičevanju dogodka. Par pičk brez možganov je pač delalo sranje. Stalnica na večini fucbal tekem.

Zaenkrat še ni nič jasno, ker še preiskava ni končana. Ni osumljencev, tako da so zaenkrat kar sami, ker so bili edini prisotni, a ne gre to tako?