Par moških vprašanj; moškim

Ali

• Skupaj glasov
    153

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ampak kar nekaj takih se najde, ki to z veseljem naredijo. Enkrat mi ga je v študentskih letih ena potegnila in pojedla se nasmejala jaz pa nisem mogel verjet. Res pa je da je potem eno vodko zategnila, ko sem jo pripeljal nazaj na zabavo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz sem v začetku srednje bil prvič na morju s frendi, in smo si delili polovico bajte z podobno družbo iz avstrije...
In nekako je naneslo, da sem ostal doma zaradi glavobola, in tudi ta avstrjika tudi, in ko sem kadil na terasi sma
se zapletla v pogovor, se napila in dala dol. Res ni bla med najlepšimi, samo to, da mi je potegnila ko svetovna
prvakinja in pogoltnila tudi (čeprav sem jo opozoril), in še do danes, pa je mimo 10 let je nebom pozabil, ker od tedaj
naprej je več ni blo tiste ki bi pogoltnila brez pregovarjanja
smile-1.gif

avstrjike so zakon, sploh manj lušne,...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Kwa zdej debatiraš, če te debata ne zanima? A si ti preštel kolk tem si ti zasvinjal s tem k si jih sploh odpru
confused-1.gif
Dobiš 5 zvezdic ker tebi enakega ni. Tle ti dam pa prou sam ti si tak edinstven.

Vsi drugačni vsi enakopravni, sam MX je car!
cheer.gif

majč

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Kaj boš že ti nabruso enkrat toto čebelo, poglej, kak je tečna....
evil.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Bejbi, a bi ti slučajno kaj rada od mene
17758-icon_confused.gif
Sam vprašam, ker si me v to temo zvlekla.

Mimgrede dons mam glih mal cajta, da te mal obdelam. Sem se prpravlen žervovat za svetovni mir
grims-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
To narediš, pa dobiš od vsakega uporabnika 5 *, 500 altov in titulo Dobrotnik iz Ljubljane
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Bejbi, a bi ti slučajno kaj rada od mene
17758-icon_confused.gif
Sam vprašam, ker si me v to temo zvlekla.

Mimgrede dons mam glih mal cajta, da te mal obdelam. Sem se prpravlen žervovat za svetovni mir
grims-1.gif

DUDE!! CHILL!

Kak vidim žuti avatar z neko Majo v profilu, tak vem da se boš ti fizik vključil.

Prosim ne. Prisežem, mater emil, majkemi da bom priden, samo prosim vi2 mi ne začnita v temah, kdo bokomu lizal in kdo komu nebo lizal.

Cheers!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Bo držalo, si iz krajev , katere ste večina volili LDS.....ampak pustmo to tukaj ...:rofl:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Samo tečna? Ma neeee stariii menstruacijo mam, pa tri mesce že nisem sexala........ to je vaš stil tipi smotani. MX je pa še vedno caR brez menstruacije, njegovi posti so glih za vaš mačo ego futrat da se pobahate s svojimi sexualnimi podvigi, k bejbike smo kure ane ko ko ko.

grin1.gif
sonček je in jaz sem skuštranaaaa majč hi hi hi

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Glede na to, da sem par kur mal prej videl v kurniku, bi rekel, da jim bejbike niste ravno podobne, pa tud, če se kokodakat naučite.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
grin1.gif
sonček je in jaz sem skuštranaaaa majč hi hi hi

Sem prepričan, da si tud mal skštrana prav luškana
wink-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
BU .... upam, da si se me še ti zadnji sončni žarek upanja moškega živeža, prestrašu he he ja ok jaz potrjujem datum že od lanskega leta sam pojma nimam kater datum je to, sama sem si kriva kwa se pa menim z zajci, nimaš kej takle mamo

majč

P.S. Ewo MX je dobil stavo.