Torej, imel bom par vprašanj glede malenkosti pri urejanju stanovanja. Da ne bo 100 postov, sem odprl tegale, spodaj bom pa dodajal te malenkosti, kot se bodo pojavljale.
Khm, a to resno?Citat:
Uporabnik elo pravi:
p.s.: nasvet; bejži od steklene mize!!! eno samo čiščenje! pozna se vsak prst, da od raznih pack našega juniorja niti ne govorim...
Pišuka, se bo izkazalo, da ima že vsak to mizo domaCitat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Isto mizo imamo pri nas...kupljena je bila v Rutarju, je pa čisto solidna...in pri nas, ko to mizo uporabljamo samo za kosilo, ni sile s čiščenjem...našpricaš s stelexom in pobrišeš s papirnato brisačo...voila!
No, sem danes šel do Agregata in kupil ventilator Vortice Vort Quadro Micro 100. Upam, da bo vreden teh 65 EUR in tudi po letu, dveh ne bo glasen. Ko smo preizkusili tam, sem bil zelo zadovoljen.Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
O ventilatorjih smo že debatirali v tej temi. Mogoče izveš kaj pametnega.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
No, sem danes šel do Agregata in kupil ventilator Vortice Vort Quadro Micro 100. Upam, da bo vreden teh 65 EUR in tudi po letu, dveh ne bo glasen. Ko smo preizkusili tam, sem bil zelo zadovoljen.Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
O ventilatorjih smo že debatirali v tej temi. Mogoče izveš kaj pametnega.Edino s protipovratno zaščito nisem ravno najbolj zadovoljen (zgolj košček močne folije), a verjetno vedo kaj so naredili.
Pa še dvostopenjski je, čeprav mi ni čisto jasno, kako je treba to zvezat, ker se mi je mudilo in nisem utegnil poslušat gospoda do konca.
Torej potrebuješ dva kabla od stikala do ventilatorja?Citat:
Uporabnik hooger pravi:V navodilih poglej. Nulo pač daš na nulo, zemlje ne rabiš, faza je pa možno priklopit na dve varianti (2 stopnji hitrosti).
Khm, to mi je jasno. Mislil sem, če rabim dve fazi. Namreč, če ima dve stopnji, kako z dvostopenjskim stikalom vključuješ eno in drugo, če gresta le dve žici (modra in rjava) do ventilatorjaCitat:
Uporabnik hooger pravi:
rabiš dva kabla ja. Nulo (modra) in fazo (rdeč, črn ali rjav), zemlje (rumeno-zelena) ne rabiš, ker je ohišje plastično...