Papež že pričel utrujati

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik reality pravi:
zakaj nebi?

a si šu požegnat moped?
V Mirni Peči je blo fajn....

Bodi resen. Da bi se vozil nekam v b. mater
smile-1.gif
, se drenjal, popival in da bi mi še župnik umazal kovinski predmet... No, vsakomur svoje, mene to ne zanima.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Tu se pa s Tisom strinjam popolnoma... V to temo niti pod razno ne spadajo domobranci in ostala gamad...

Kar se tiče nekaterih komentarjev oz. postov nekaterih (vedno istih avtorjev)... Tako kot ni vse drek, kar je tale vlada naredila ali imela namen naredit, tudi ni vse drek, kar napiše Snecer.

Resnica je žal takšna, da se že več kot 2000 let krščanska vera širi z nasilnostjo. Križarski pohodi, inkvizicija, misijonarstvo (v javnosti uradno dobri nameni, v resnici pokristjanjevanje)... Da ne omenjam spolnih zlorab.

Smrtni grehi so večini dobro znani. A ravno RKC je tista, ki greši po vrsti že stoletja (požrešnost, napuh ipd.)...

In ja, to kar je Snecer napisal, je resnica. In če v VB Dawkinsu uspe to, kar si je zadal, bo končno narejen prvi korak v pravo smer, namreč da začne končno RKC delat to, kar je njeno poslanstvo. Oziroma kar bi naj bilo njeno poslanstvo, ker očitno je njen namen grabljenje vsega, kar je ali pa ni njeno (pa naj bodo to gozdovi, jezera ali pa otroci).

467716-post_slo.gif

Enkrat bo tudi prišel trenutek, ko si bo država (e) nehala zatiskati oči pred to totalitarno organizacijo, ki zlorablja ozemlje in ljudi ter krščansko vero za svojo izključno pridobitno dejavnost.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.250
1.278
113
43
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik reality pravi:
zakaj nebi?

a si šu požegnat moped?
V Mirni Peči je blo fajn....

Bodi resen. Da bi se vozil nekam v b. mater
smile-1.gif
, se drenjal, popival in da bi mi še župnik umazal kovinski predmet... No, vsakomur svoje, mene to ne zanima.

Upam da boš imel srečno sezono ker to kliče bo božjem udarcu!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.250
1.278
113
43
Predvsem ti si se boril ane :d

Pa še to kar si napisal je ena navadna demagoška laž. Smo navajeni pravljic iz ust kristjanov....
I am out of this thread...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Leta 91 smo se borili proti praporjem partizanstva, da smo si končno izborili samostojnost in svobodo.

Aha, in zakaj še vedno gledamo potem "Vatikan" v Sloveniji?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Bodi resen. Da bi se vozil nekam v b. mater , se drenjal, popival in da bi mi še župnik umazal kovinski predmet... No, vsakomur svoje, mene to ne zanima.

važno da večina.......hehehe
in vsako leto jih je več.....

kar je pohvalno...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Zadeva kaj dosti z žegnom nima skupnega, gre pač za moto ovčarstvo, da se "tam" pojaviš in da si in.
Nemalokdaj pa se je po teh prireditvah zgodilo, da se je kdo malo preveč "požegnan" z unionom kje razletel. Z mojega vidika gre za nevarno množico, ki po nepotrebnem onesnažuje okolje
smile-1.gif

p.s.
jutri imaš tudi, pater Niko, tako da.
http://www.mzm-slo.com/index.p...e&Itemid=70

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.128
6.293
113
blizu močvirne prestolnice
Edina resnica je, da so komunisti (s tem, da so preko laži, ustrahovanja in prisil prepričali partizane) povzročili masovni zločin proti človeštvu, obsojen pa ni bil še nihče. Tudi RKC bi morala stvari peljat drugače, kot jih je. Ni pa nikakor prav, da se o domobrancih govori kot o izdajalcih, saj so ljudje hoteli samo zaščititi svoje družine, ki so jih komunisti redom pospravljali, če jih niso čislali in kovali v zvezde. Dejstvo je, da je veliko partizanov hotelo pobegniti, pa se niso upali, ker je bila kazen mučenje in smrt. Torej je bil cilj komunistov izključno prevzem oblasti in so za to potrebovali sredstvo - partizane, ki jih ljudje sedaj seveda povezujejo. Škoda, da je tako. Ampak tako je. Komunisti bi morali priznati zločine, odgovorne bi bilo treba obsoditi. Vse drugo je dimna zavesa za bedarije vlade, pa naj bo katerekoli.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj pa RKC? tudi ta bi morali priznati vse zločine in prenehati z delovanjem pri nas.

Domobranci pa so bili res pravi mučeniki.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Zadeva kaj dosti z žegnom nima skupnega, gre pač za moto ovčarstvo, da se "tam" pojaviš in da si in.
Nemalokdaj pa se je po teh prireditvah zgodilo, da se je kdo malo preveč "požegnan" z unionom kje razletel. Z mojega vidika gre za nevarno množico, ki po nepotrebnem onesnažuje okolje
ahaha

snečko, a komunajzarske proslave, ko množica drvi z starimi kantami na proslavo..

ti pa ne onesnažujejo okolje... brez potrebe po tvoje?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ta pravi pridejo peš kot partizani nekoč. Menda ne misliš da so se partizani prevažali po šumah
smile-1.gif

Komaj čakam, da lahko grem na Pohorje.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
in potem svizec zavije čokolado...

Veš kva so večinoma delal partizan....

to kar delajo dons... kradl po kmetijah, če se jim je kdo uprl, pa je kasneje sledila likvidacija...

Nemci in Makaronarji so bili postranska zadeva.

ps... pa jih ni zanimal če tista družina crkne, k so jim žvino zasegl...

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Mi lahko zaupaš kje danes partizani kradejo po kmetijah?
evil.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
No, to glede partizanov ima realitty po svoje prav.
Vem za kar nekaj primerov iz mojega okoliša, ko so partizani postrelali kar nekaj ljudi, z namenom obogatitve in materialne koristi. Večina jih je potem do svoje smrti živela na račun partizanstva (borčevske penzije, vojni veterani in podobno), predvsem pa na račun tega, kar so pokradli ljudem (od zemlje - prisilni prenos lastništva, pa vse do kraje zlatnine in ostalih vrednih predmetov).
Še dandanes bi lahko na Kozjaku v gozdovih našel kakšno človeško lobanjo z luknjo od metka, v preteklosti pa je bilo teh prostoležečih najdb veliko.

Ampak ne sme se mešat partizanov, ki so se borili, in pa teh partizanov, ki so to bili samo zato, da so lahko streljali in ubijali ter se materialno okoriščali.