Papež že pričel utrujati

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Namesto, da bi "normalno" izvrševal obrede in posvetil svojim ovčicam ob prihajajočem pomembnem prazniki, ga že spet srbi jezik.

Citat:

Papež: Zahod potrebuje več vere in strahu pred Bogom

http://www.rtvslo.si/svet/papez-zahod-potrebuje-vec-vere-in-strahu-pred-bogom/255919

K sreči so ljudje pametni in zaradi pameti zapuščajo to strahotno ideologijo.

Citat:

Papež Benedikt XVI. je med mašo na veliki četrtek obžaloval zanemarjanje vere na Zahodu. Ljudi na Zahodu krščanske tradicije dolgočasijo, vera v Jezusa Kristusa pa jih ne zanima več, ugotavlja.

Jaz sicer vernikom želim lepe praznike, a vseeno pričakujem, da pastirji ne bodo v javnost spuščali takšnih neprimernih izjav.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Zakaj se ne začenš ukvarjati sam s seboj, pa ne sam ti vsi bi se morali, malo več brigati sami zase pa bi svet bil mnogo lepši, noben ti ne brani, da si musliman, krščan, pravoslave, budist, huligan, bedak, ateist, skratka karkoli si lahko in pusti druge da so to kar so. Živi in nabavi si življenje. Lp.

I

Izbrisan uporabnik #488

priden.gif

To pa nisi v pravo temo zapisal.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Ja, to bo povzela mariborska nadškofija ko ji bodo upniki začeli trkati na vrata:)))

Mimogrede, ko se obrača človek na Zahod, misli vse zahodnjake,ne samo kristjanov..

I

Izbrisan uporabnik #488

Izjava je dejansko teroristična, saj širi strah.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Namesto, da bi "normalno" izvrševal obrede in posvetil svojim ovčicam ob prihajajočem pomembnem prazniki, ga že spet srbi jezik.

Citat:

Papež: Zahod potrebuje več vere in strahu pred Bogom

http://www.rtvslo.si/svet/papez-zahod-potrebuje-vec-vere-in-strahu-pred-bogom/255919

K sreči so ljudje pametni in zaradi pameti zapuščajo to strahotno ideologijo.

Citat:

Papež Benedikt XVI. je med mašo na veliki četrtek obžaloval zanemarjanje vere na Zahodu. Ljudi na Zahodu krščanske tradicije dolgočasijo, vera v Jezusa Kristusa pa jih ne zanima več, ugotavlja.

Jaz sicer vernikom želim lepe praznike, a vseeno pričakujem, da pastirji ne bodo v javnost spuščali takšnih neprimernih izjav.
aplauz.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Terorizem je resna zadeva in res je, papež danes ne bo utrujal, ker danes ni maš.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.594
5.180
113
Ti bi lahko šel za papeža. Oba enako utrujata.
Samo, da je on bolj kulturen in se ne razpiše ob vsaki tvoji besedi...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
114
63
štajerska
večna razprava normalnih in versko zaslepljenih
ni mi jasno, kako lahko nekdo v 21 stoletju jemlje kot resnico zbirko mitov in legend nomadskih ljudstev
zakaj noben ne jemlje za resnico recimo grške mitologije ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Terorizem je potrebno zatreti že v kali, nekdo ki ima toliko privržencev in ki otresa takšne nesmisle je lahko nevaren. Zgodovina gobcačev nam je znana.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Terorizem je potrebno zatreti že v kali, nekdo ki ima toliko privržencev in ki otresa takšne nesmisle je lahko nevaren. Zgodovina gobcačev nam je znana.

seveda ti si živ primer tega......
hysterical-1.gif

Človek po napisanih postih in temah o RKC bi mislil, da si ti največji privrženec.. oz prav fanatično interpretiraš vsako papeževo reč....

Glede nato, da se tko rad opiraš na pravo, kot dober državljan teci na policijo, po tvojih postih namreč obstajajo indici?
hysterical-1.gif

Merkaj samo, da te prisilno ne hospitalizirajo zraven fužin... Paranoja je hudičevo delo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.210
-8.846
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:

seveda ti si živ primer tega......
hysterical-1.gif

Človek po napisanih postih in temah o RKC bi mislil, da si ti največji privrženec.. oz prav fanatično interpretiraš vsako papeževo reč....

Glede nato, da se tko rad opiraš na pravo, kot dober državljan teci na policijo, po tvojih postih namreč obstajajo indici?
hysterical-1.gif

Merkaj samo, da te prisilno ne hospitalizirajo zraven fužin... Paranoja je hudičevo delo.

Sedaj pa poglejmo tvoje pisanje o cepljenju
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Papeževo izjavo so povzeli vsi mediji.

In če se tebi zdi normalna ok, jaz pač menim da gre za teroristično izjavo.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Sedaj pa poglejmo tvoje pisanje o cepljenju

kaj pa? Sem kje napisal da se ne smeš cepit..., moj point je bil samo ta, da tako kot v večjem delu zahodne EU je ceplenje neobvezno..
Seveda, to pa enim ni prav... se pa ve zakaj.....

GSK, Abott, Elly.... blabla nimajo zastonj bogate badžete za to kar imajo pri nas?
Pa o nepravilnih postopkih izvajanja ceplenja..... v tem astroboy in njegova desna roka nista črhnila niti besede?

Samo tolk....... če je v tem kaj slabega potem pa ok...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
In če se tebi zdi normalna ok, jaz pač menim da gre za teroristično izjavo.

Sej pravim, če smatraš da gre za teroristično izjavo, si jo dolžen prijaviti? Glede hostpitalizacije pa ne pretiravam, ke mam dober indic, da te na policijski postaji nebodo dobro razumeli.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Žal ne vidim, terorističnega govora...

Sploh pa kot ateist, ne morš videt nobe grožnje česar ne obstaja..... Nekaj pa vendarle obstaja?

ane?