Citat:
Uporabnik jello pravi:
Berem tole in se cudim kaksne silne kolicine kruha predelate. A sam kruh jeste al mate vsi 15 clanske familije?
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
jst sm tud navajen, da grem lahko kdr kol v stacuno. Tlele je recimo ta najvecji tesco odprt 24/7 pa se nben ne prtozuje za boge delavke...
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
jst sm tud navajen, da grem lahko kdr kol v stacuno. Tlele je recimo ta najvecji tesco odprt 24/7 pa se nben ne prtozuje za boge delavke...
Simpl, ne znajo kuhat ali pa se jim ne da. Potem je pa brez kruha takoj lakota.Citat:
Uporabnik sixpower pravi:Hehe! To sem tudi jaz opazil. Mnogi res zgleda ogromno kruha pojejo. Pismo jaz ne vem, če v celem mescu pojem kilo kruha. Kako to, da ga nekateri toliko pojeste?
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ne bo dolgo, ko tudi tistim, ki so raje doma čez vikend, pa morajo delati, ne bo treba delati niti med tednom. Prodajalci so endangered species, prihajajo namreč roboti!!!
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Zato seveda še z večjim veseljem delajo v petek in svetek
A ti tudi z veseljem visiš na šihtu ob treh zjutraj?
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
40 ur je delavnik, tko da ne visijo na sihtu v petek in svetek. Nadure so placane, za delo na praznike se dobi dodatni dan dopusta in podobno. in da, sm delu tud ob treh zjutraj, pac moj team sledi soncu in kdaj se zgodi da je treba kej potegnt, ce se dela z americani, pa se noben ne pritozuje za to.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Saj to je tisto v enem stavku sovražijo nadure in delati za vikend, v drugem pa hitro v štacune ob praznikih.
In ja danes bi moralo biti že vse zaprto ob 12 uri.
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Delo brez jasno določenega delovnega časa IN REDA (enkrat tako, drugič spet drugače) je za organizem sigurno boljše, kot če delaš 40 let med 8 in 16.uro, kajne?
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Jaz jutri ne bom šel v trgovski center, ker bom delal - od 8-20. Nekatere službe so pač take. Ne pravim, da mora tudi trgovska biti taka, je pa dejstvo, če bi bilo delo na nedeljo in praznik pošteno plačano, bi se trgovke greble za delo ob nedeljah in praznikih.
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Rutina je tista, ki ubija.