Panika! 1. maja bojo vsi trg. centri zaprti!!!!

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Pa kaj že zganjajo paniko, en cel dal bojo trgovski centri zaprti pa je že cel halo.....
Ne vem kako smo preživeli pred letom 90 ko od sobote popoldan do ponedeljka je bilo vse zaprto.
Pa pustite trgovkam da so vsaj en dan s familijo..... že tako so plače ena mižerija, anaj majo vsaj en normalen praznični dan. (pa ne mi zdaj začet o menjavah služb in raznih neummostih .....)

panika

pa še nekaj .... zakaj so v ob nedeljah v odprtih centrih LEKARNE ZAPRTE??! aja če ti zmanjkajo zdravila lahko počakaš do ponedeljka ...... sj ni nč nujnega ... ne .... glavno da delajo razni zootiki, simobili, frizerski saloni ..... brez tega ne gre ob nedeljah ....

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.657
113
Sej lekarne obstajajo tud dezurne....recepti so pa tko al tko elektronski zdej...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
gotovi smo. lakota bo.
467716-post_slo.gif

Samo čez dan odprte trgovine bi lastnikom trgovskih centrov prinašale premalo dobička. Sam ni mi jasno, kako so to izračunal. Če na dan poješ kilo kruha in 5 šniclov. Torej. če je center odprt enkrat dlje, bi moral bit enkrat večji promet. Torej moraš pojesti enkrat več. Al kako??
evil.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Ma, meni so bolj ljudje smešni...grem stavit, da bodo 2.maja dopoldan vsi trgovski centri polni, ker bodo ljudje navalili na svež kruh...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.151
113
producira se več, kupi se več in več se zavrže. pač bolana potrošniška družba smo ratali.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ko si omenil svež kruh....
Gledal sem pred časom, kako je folk kupoval tiste aparate za peko kruha. Vržeš noter sestavine, potem pa mislim da 2 uri aparat sam meša, vzhaja, peče...... Ne vem, če se folki tud sedet več ne da zraven tega aparata al zakaj ne uporabljajo. Raje bodo kritiziral 5ur trgovine in trgovke, kako si dovolijo imet 12 ur zaprto trgovina sredi belega dne in dela noči.
evil.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ko si omenil svež kruh....
Gledal sem pred časom, kako je folk kupoval tiste aparate za peko kruha. Vržeš noter sestavine, potem pa mislim da 2 uri aparat sam meša, vzhaja, peče...... Ne vem, če se folki tud sedet več ne da zraven tega aparata al zakaj ne uporabljajo. Raje bodo kritiziral 5ur trgovine in trgovke, kako si dovolijo imet 12 ur zaprto trgovina sredi belega dne in dela noči.
evil.gif
467716-post_slo.gif

Zadnjih 10 let pečemo kruh doma, nakupimo tistih mešanic za 2 meseca, poleg tega pa prihranimo pri kruhu nekje 50€ mesečno (ne, ni napaka v cifri).

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Ma, meni so bolj ljudje smešni...grem stavit, da bodo 2.maja dopoldan vsi trgovski centri polni, ker bodo ljudje navalili na svež kruh...
Nimam pojma po kakšnem čudežu smo preživeli SFRJ, ko je bil Merkator odprl v soboto do 12 in v nedeljo zaprt
evil.gif
!
Ob dela prostih dni (državni prazniki itd) je bil seveda zaprt.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Trgovski centri bodo polni, ker folk ne ve več kaj počet sami s sabo, ko je treba bit doma. Gremo v shopping, itq
hysterical-1.gif

...tisti res mahnjeni na shopping bodo sli pa itq v italijo ki ima samo 1.5. praznik
tongue-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.634
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
27.4 je bil itak nacionalni dan za obisk ikeje v AT :D

haha itak, sem bil v pondeljek, pa me na blagajni sprašuje, če imamo v sredo pa pondeljek praznik, da se prpravjo na gužvo

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
gotovi smo. lakota bo.
467716-post_slo.gif

Samo čez dan odprte trgovine bi lastnikom trgovskih centrov prinašale premalo dobička. Sam ni mi jasno, kako so to izračunal. Če na dan poješ kilo kruha in 5 šniclov. Torej. če je center odprt enkrat dlje, bi moral bit enkrat večji promet. Torej moraš pojesti enkrat več. Al kako??
evil.gif

A se spomnite kaksne so poceli ko se je sprejemal protikadilski zakon? Vsi kafici bodo propadli, vse bo slo zugrunt. Kaj se je zgodilo? NIC. Isto bi bilo ce bi bile trgovine zaprte ob nedeljah in praznikih. Kot so zaprte v normalnih drzavah. Zato jaz v trgovino takrat ne.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Glede na cse te panike in zahteve.... Dejmo ukint VSE praznike in dela proste dneve in se izenačimo med sabo... Me zanima koliko folka bo še hodilo zabijat proste popoldneve v nakupovalne centre...
Evo, danes smo šli še po zadnje malenkosti (predvsem kvas). Moka je doma, kruha bo, lačni ne bomo. Potem pa v torek, če bo potreba.
V prineru izrednega dogodka pol slovenskega prebivalstva gauzne od lakote, ker ne zna planirat za dan ali dva vnaprej... Kot da smo v kameni dobi in ne obstajajo hladilniki, zamrzovalniki, shrambe...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.318
2.956
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik darkstar66 pravi:

A se spomnite kaksne so poceli ko se je sprejemal protikadilski zakon? Vsi kafici bodo propadli, vse bo slo zugrunt. Kaj se je zgodilo? NIC. Isto bi bilo ce bi bile trgovine zaprte ob nedeljah in praznikih. Kot so zaprte v normalnih drzavah.

Kaj je normalno je zelo relativno.
wink-1.gif
Meni naprimer so normalne države kjer imajo velike trgovine odprte 24/7 vse dni v letu. Tako greš lahko v trgovino kadarkoli ti paše, kadar imaš čas in ko res rabiš kaj. Pa ne narobe razumet, nisem eden tistih, ki stalno visi po trgovinah (saj ravno zato pogrešam 24/7), prav tako me ne boš videl v nakupovalnih gužvah dan pred prazniki in dan po praznikih. Naprimer te dni sem bil nazadnje v trgovini v ponedeljek, jutri bom mogoče šel kakšno malenkost kupit v Hofer čez cesto, če bom res kaj rabil, čeprav dvomim.

Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Glede na cse te panike in zahteve.... Dejmo ukint VSE praznike in dela proste dneve in se izenačimo med sabo... Me zanima koliko folka bo še hodilo zabijat proste popoldneve v nakupovalne centre...

Jaz sem že večkrat rekel, da se zaradi mene lahko ukine prav vse praznike. Meni je to brezveze in nikoli nisem imel koristi od tega. Saj imamo dopust, če rabiš frej, a ni tako? Itak je pa zaradi teh klinčevih praznikov bilo vedno še več dela v vseh službah, prej in po praznikih in zaradi praznikov ves teden delati nadure pa ponavadi še v nedeljo na šiht zato, da si potem eno sredo ali pa ponedeljek frej, ko itak nimaš kej počet, ker je vse zaprto
hysterical-1.gif
Vem nekateri si lahko vsako leto vse praznike fino organizirate, da imate v kombinaciji s kakšnim dnevom svojega dopusta frej skoraj ali pa ker cel teden. Verjamem, da je to marsikateremu po godu, meni pa pač ni, ker si raje drugače po svoje organiziram in na dopust grem takrat, ko meni paše ne takrat, ko so kar neki prazniki in vsi nekam rinejo. Vem, nič ne bom spremenil, le svoje mnenje in pogled na to stvar sem napisal.

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Berem tole in se cudim kaksne silne kolicine kruha predelate. A sam kruh jeste al mate vsi 15 clanske familije?

Tudi net bi lahko cez praznike mal izklopil. Za test, ce smo se diht brez drkanja po ekranih 24/7.