Panasonic plasma TX-P42G30E

Schime

Guru
22. nov 2008
1.979
769
113
Zanima me, če kdo pozna kje bi se lahko dobili rezervni deli za ta televizor. Ali pa, če kdo ima ali pa pozna koga, ki ima podoben tv v okvari.
Opcija je tudi, če kdo pozna kak servis, ker bi se lahko pozanimal, če podobne zadeve popravljajo ali imajo module. Vem, da je možnosti malo, ker jih že nekaj let ne delajo več.
Okvara je po mojih ugotovitvah 99% v napajalnem modulu. Nekaj sem že gledal preko ebaya in je tam nekaj modulov. Eden mi je za ok ceno ušel.
80€+ nimam namena dati, ker mislim, da tv ni več toliko vreden. Je pa tv ok in mi ga je škoda zavreči.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.979
769
113
Hvala za info. Ampak zaenkrat ni treba iskati, ker tako verjetno ne bi vozil kam v tujino na servis. Se mi ne splača.
Nov tv že tako imam in bi bil ta za sekundarnega, da bi ponucal, če bi popravil.
Predvsem me bolj zanima, da bi dobil modul kak rabljen.
Sem pa našel service manual in so notri sheme narisane. Bom malo pregledal to, da vidim če bi lahko še kaj pokontroliral.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.979
769
113
No toliko sem že ugotovil, do sedaj, da je SN plata v okvari in ne P napajalna plata kot sem prej mislil. Sem naročil repair kit pa, da vidimo, če je to to.