Pametni televizorji in glupe plikacije

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Itak, da ne. Kot se ne splača 4k in 3D, ker praktično ni vsebin. Ko pa bodo, bo današnji model za v smeti.

Še HD kanali se komaj počasi resneje prebijajo k nam. Vzameš najcenejšega 65 palčneža, recimo Mediona za 1000 EUR pred časom in en novejši model android tv box za 100 EUR in imaš več pameti, kot v kateremkoli "top" televizorju. Za 1100 EUR topšit zabava.:)

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Seveda, zato se pa pred nakupom prebere kak test.

Ja res je ampak nasplošno TV-ji ne zmorejo nič in so zelo omejeni. Ne rečem so funkcije ki so uporabne kot je predvajanje filma preko mreže, tudi skype dela vredu ampak sem še vse eno razočaran.

Ravno zato pa je smotrno nabavit se dodaten medijski predvajalnik... Ampak v enem prejsnjem postu si napisal, da ce imas Smart TV, pa tega ze ne bos nabavljal
smile-1.gif

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Seveda, zato se pa pred nakupom prebere kak test.

Ja res je ampak nasplošno TV-ji ne zmorejo nič in so zelo omejeni. Ne rečem so funkcije ki so uporabne kot je predvajanje filma preko mreže, tudi skype dela vredu ampak sem še vse eno razočaran.

Ravno zato pa je smotrno nabavit se dodaten medijski predvajalnik... Ampak v enem prejsnjem postu si napisal, da ce imas Smart TV, pa tega ze ne bos nabavljal
smile-1.gif

Mediskega predvajalnika ne rabim ker lahko predvajam na tv ju vse formate vključno z 3d mkv....
Predvajam lahko vsebine direkt iz računalnika in to tako, da jih zaženem na računalniku in dam predvajaj na tv ali pa jo preko tv-ja direkt poiščem na računalniku (seveda vse preko mreže).

Pravim samo to da so glupe aplikacije oziroma ni nobene pametne za gor naložit.

Pa nisi spremljal vseh mojih postov. Napisal sem tudi, da bi rajši kupo navaden tv in net top računalnik zraven pa bi mel vsebinsko več od tega kar mam zdaj, za približno enak denar.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Focus pravi:

Mediskega predvajalnika ne rabim ker lahko predvajam na tv ju vse formate vključno z 3d mkv....
Predvajam lahko vsebine direkt iz računalnika in to tako, da jih zaženem na računalniku in dam predvajaj na tv ali pa jo preko tv-ja direkt poiščem na računalniku (seveda vse preko mreže).

Pravim samo to da so glupe aplikacije oziroma ni nobene pametne za gor naložit.

Pa nisi spremljal vseh mojih postov. Napisal sem tudi, da bi rajši kupo navaden tv in net top računalnik zraven pa bi mel vsebinsko več od tega kar mam zdaj, za približno enak denar.

Saj resitev je enostavna... pac koristis tisto kar imas... z vsemi minusi, ki jih prinasa
smile-1.gif