Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Android 2.3.4?
Kot je napisal map. Usrali so motku s temi ekrani do 5 inčev. Nokija e7 je bil spodoben telefon. Pa HTC Desire Z. Pa BBB 9XXX serija. Zdaj mi je žal, da sem jih talal naprej.
Citat:
Uporabnik map pravi:
Mislim, da je to ponovno rojstvo BB. Ohranja nekaj tradicionalnega, nekaterim pač ne leži touch screen. Z novim operaciskim BB10 so zadeli v polno. Če res delujejo BB funkcije brez dodatnega vklopa pri operaterju, kot je to nekaj postov više nekdo napisal je to čista zmaga in ogromna prednost pred konkurenco. Zaenkrat manjka samo še kak cenejši mobilnik, ampak kmalu prihaja BB Q5.
Citat:
In our interview with Jolla co-founder and software head, Marc Dillon, earlier today, Michael asked about the possibility that one of the “other halves” could be a physical keyboard. Dillon’s answer was omissive of any sort of confirmation, and perfectly crafted to pique our interests:
“I have a big smile on my face! The sky is the limit, and the imagination is the limit for what can be done with the other-half.”
Citat:
Rada bi telefon z fizično tipkovnico, soliden ekran, aparat in baterijo, ki zdrži nekaj dni. Ali je to misija nemogoče?
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
pa da ni Samsung? Gre se za mojo partnerko. Sedaj ima Samsung x-cover in je zelo nezadovoljna.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
pa da ni Samsung? Gre se za mojo partnerko. Sedaj ima Samsung x-cover in je zelo nezadovoljna.
tipično, kupit pocen podhranjen telefon, pol je pa proizvajalec kriu
ni letelo direkt na tebe, si pa padu v tist % ljudi, ki mi s takimi dvignejo tlak. Pol pa še probajo 3+ generacije novejši iphone pa jim čeljust dol pade. A bejž no, zdej pa ni več cena problem?
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
tipično, kupit pocen podhranjen telefon, pol je pa proizvajalec kriu
ni letelo direkt na tebe, si pa padu v tist % ljudi, ki mi s takimi dvignejo tlak. Pol pa še probajo 3+ generacije novejši iphone pa jim čeljust dol pade. A bejž no, zdej pa ni več cena problem?
Citat:
Ja razumem zato obstajajo moški da jih podučijo in x-cover je eno največjih jajc kar more bit od samsunga.Nič čudnega da se ji je zameril.Obstaja tudi kakšen boljši toda je treba odštet malo več denarja.
Razumem. Ampak, ko se ženski zdi en telefon lep, je ne prepričaš da ni vredu in pika.Citat:
Ja razumem zato obstajajo moški da jih podučijo in x-cover je eno največjih jajc kar more bit od samsunga.Nič čudnega da se ji je zameril.Obstaja tudi kakšen boljši toda je treba odštet malo več denarja.