Pametni telefon in fizična tipkovnica

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Android 2.3.4?
hysterical-1.gif

Kot je napisal map. Usrali so motku s temi ekrani do 5 inčev. Nokija e7 je bil spodoben telefon. Pa HTC Desire Z. Pa BBB 9XXX serija. Zdaj mi je žal, da sem jih talal naprej.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Mislim, da je to ponovno rojstvo BB. Ohranja nekaj tradicionalnega, nekaterim pač ne leži touch screen. Z novim operaciskim BB10 so zadeli v polno. Če res delujejo BB funkcije brez dodatnega vklopa pri operaterju, kot je to nekaj postov više nekdo napisal je to čista zmaga in ogromna prednost pred konkurenco. Zaenkrat manjka samo še kak cenejši mobilnik, ampak kmalu prihaja BB Q5.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Android 2.3.4?
hysterical-1.gif

Kot je napisal map. Usrali so motku s temi ekrani do 5 inčev. Nokija e7 je bil spodoben telefon. Pa HTC Desire Z. Pa BBB 9XXX serija. Zdaj mi je žal, da sem jih talal naprej.

U mater, spregledal
grin1.gif

Nič, takoj ko bo možno na BB
zmaga.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik map pravi:
Mislim, da je to ponovno rojstvo BB. Ohranja nekaj tradicionalnega, nekaterim pač ne leži touch screen. Z novim operaciskim BB10 so zadeli v polno. Če res delujejo BB funkcije brez dodatnega vklopa pri operaterju, kot je to nekaj postov više nekdo napisal je to čista zmaga in ogromna prednost pred konkurenco. Zaenkrat manjka samo še kak cenejši mobilnik, ampak kmalu prihaja BB Q5.

Ah ja, Z10 je bil na prvi pogled sicer cudovita stvar, ampak so stvari, ki človeka motijo. npr. telefon lahko odkleneš samo s prstom od spodaj navzgor, zakleniti ga pa ne moreš drugače kot da počakaš določen čas ali pritisneš tipko zgoraj. Potem določene funkcije ne delajo v "landscape" načinu, npr. če brskaš po internetu, ti v pokončnem položaju ponuja naslove iz zgodovine, v ležečem pa ne
wink-1.gif
).

Seveda pa je to telefon brez tipkovnice in bi znal Q10 biti precej bolj uporaben, ampak ima manjši zaslon in ne vidim razloga za menjavo z 9900. No morebiti, če bo cena dovolj ugodna in lahko odjavim BIS. Ja, pa verjetno so pustili, da s tipko "a" zakleneš telefon, odkleneš ga pa lahko samo s potegom prsta
smile-1.gif
.

Jernej

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
ne vem, mogoče bo Q kej bolj, ampak za zadeve z tipkami v kategoriji smart phona ni boljše alternative. Sem tudi sam v menjavi telefona, ampak po 3. telefonih z touchom, me vleče nazaj na tipke. Če bi pa ostal na touchu, je pa sigurno prva izbira ios. Rula napram polizdelku androidu. Moram pa še WP 8 na Nokii sprobat da lahko podam realno oceno. Ampak iz izkušenj z ios na IPAD4 in IPAD mini zaenkrat nima konkurence. Ima pa BB, ravno tako ko Aplle eno prednost. Gre za zaprti oz. pol zaprti sistem, ki deluje samo na določenih napravah ali čipovju, posledično so tudi aplikacije in sam OS bolj optimizirane in ni potrebe po nenehnem zviševanju čipovnih in sistemskih zahtev. Mogoče v šatrtu, ker je BB 10 še sveža zadeva pač stavri še ne " špilajo", verjamem pa da bo z časom boljše, glede na situacijo v v svetu mobilne tehnologije.

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Če se ti ne mudi, počakaj, da Jolla izda svoj telefon. Telefon naj bi bil modularen, tako da bo mogoče nanj z zadnje strani priklapljati različne dodatke. Špekulira se, da bo eden izmed dodatkov tudi fizična tipkovnica.

Citat:
In our interview with Jolla co-founder and software head, Marc Dillon, earlier today, Michael asked about the possibility that one of the “other halves” could be a physical keyboard. Dillon’s answer was omissive of any sort of confirmation, and perfectly crafted to pique our interests:

“I have a big smile on my face! The sky is the limit, and the imagination is the limit for what can be done with the other-half.”

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Da ne odpiram nove teme.

Kateri telefon kupiti s fizično tipkovnico, pa da ni Samsung? Gre se za mojo partnerko. Sedaj ima Samsung x-cover in je zelo nezadovoljna. Od telefona uporablja največ klicanje, kakšen sms, mms in pa občasno facebook in skoraj najpomembnejše - alarm. Rada bi telefon z fizično tipkovnico, soliden ekran, aparat in baterijo, ki zdrži nekaj dni. Ali je to misija nemogoče?
Torej kaj predlagate.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
pa da ni Samsung? Gre se za mojo partnerko. Sedaj ima Samsung x-cover in je zelo nezadovoljna.

tipično, kupit pocen podhranjen telefon, pol je pa proizvajalec kriu
10.gif

ni letelo direkt na tebe, si pa padu v tist % ljudi, ki mi s takimi dvignejo tlak. Pol pa še probajo 3+ generacije novejši iphone pa jim čeljust dol pade. A bejž no, zdej pa ni več cena problem?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
pa da ni Samsung? Gre se za mojo partnerko. Sedaj ima Samsung x-cover in je zelo nezadovoljna.

10.gif

ni letelo direkt na tebe, si pa padu v tist % ljudi, ki mi s takimi dvignejo tlak. Pol pa še probajo 3+ generacije novejši iphone pa jim čeljust dol pade. A bejž no, zdej pa ni več cena problem?

aplauz.gif

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:

10.gif

aplauz.gif

Saj veš kako kupujejo ženske. Tisto kar jim je všeč in ne tisto kar je boljše.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja razumem zato obstajajo moški da jih podučijo in x-cover je eno največjih jajc kar more bit od samsunga.Nič čudnega da se ji je zameril.Obstaja tudi kakšen boljši toda je treba odštet malo več denarja.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Citat:
Ja razumem zato obstajajo moški da jih podučijo in x-cover je eno največjih jajc kar more bit od samsunga.Nič čudnega da se ji je zameril.Obstaja tudi kakšen boljši toda je treba odštet malo več denarja.

Misliš na Xcover 1 ali 2
sprasujem se.gif

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Razumem. Ampak, ko se ženski zdi en telefon lep, je ne prepričaš da ni vredu in pika.
Približno tako je bilo sedaj tudi z Lumio 520. Samo mislim, da bo ta telefon saj delal brez zatikanja pri vsakem dotiku zaslona. Sam imam sicer Lumio 925in sem zadovoljen s telefonom.
Saj drugače ni neka huda uporabnica. Klicanje, smsi, facebook, kaka slika tu in tam,... ampak še to ni delalo vredu na X-cover 1