Pametni mobilniki - stanje na trgu oz. kaj kupiti

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Toliko, da mi je zaslon vedno premajhen
smile-1.gif

Saj pravim, iphone ali omniahd.. Pri iphonu me moti, da ne dela mobilnaTV, pri omnii pa malo nedodelan UI in teza..

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Če je v igri iPhon 3G ga vzemi, čeprav je 3GS raketa, Omnia HD pa ima slabo baterijo, sem ga imel na testu in ni primerjave z iPhonom. iPhon 3GS zmaga na celi črti, se splača malo več € verčkov dat. To je moje mnenje. lp

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz tudi iščem eno pametno zamenjavo za P1i, ker bo počasi svoje odslužil. Ne bi se pa rad odrekel touchscreenu + vsaj osnovnemu upravljanju z gumbi (npr sms med vožnjo je na ts nemogoč), kolešček je zakon, ni pa pogoj, na slabšo kamero ne grem... pa telefon mora bit kolikortoliko trpežen, ker ga v življenju marsikaj doleti.

Kakšen predlog? Symbian S60 mi ne sede najbolj (zadnji je bil N73 in se nikakor nisva spoprijateljila).

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Še en z istim problemom, bolj kot gledam nove telefone, manj vidim plusov proti mojemu SEp1. Res je stara kanta pa malo počasen, ampak dela pa vse od youtube naprej na njemu, pa slike dela odlične za 3.2mp in s 8gb kartico ne rabim kaj dosti več.
Bi pa rad nekaj novejšega na ta način, bo res treba nove SE počakat do konca leta.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Predvidevam, kot VEDNO do zdaj, da bo Htc TP 2 na voljo zaj v juliju ali pa najkasneje v avgustu. Na gsmareni maš predvidene cajte za prodajo pa prištej kaka 2 mesca, odvisno od modela, pa maš cajt prodaje v SLO. Ne vem pa, kaj tak dolgo traja s Htcji, ker naši operaterji nimajo z win mobile telefoni nič za delat.Drugače je pri ostalih telefonih(vse ostalo na trgu), kjer morajo naštimat slovenski jezik, drugi softver itd...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Tak je ne.
grin1.gif

Toti samsung je nabit s funkcijami, pa ni edini, tudi novi Lg-ji so hudi, samo kaj ko na takih telefonih ne laufa kaki uporabn operacijski sistem, niti symbian. Tako, da lahko pozabiš na kako fajn navigacijo , kot je garmin, igo8, tom tom itd.. Vidim sicer, da omogoča Route 66, za katerega pa ne vem, kake karte ima za evropo... pozanimaj se preden kupiš
wink-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Mam isto dilemo , mislim da Omnia HD je trenutno najjače kar se lahko dobi. Mobitelovi centri jo ze majo ?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zanimivo, jaz imam pa 20000000000000x raje Symbian (S60, UIQ sux), kot WM.

Hm, potem pa nimas neke pametne izbire. Razen poplave HTC-jev lately.

Nazadnje urejeno: