palmanova outlet village

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
S cenami je takole (povprečno gledano): vse redne cene so tam take kot pri nas na razprodajah. Imajo pa vseskozi neke akcije in popuste za določene artikle, ki se vrtijo nekje od 30-70%. Izjema je mogoče Armani, D&G in Vesace (trgovina na prvi sliki, ki sem jo pripel zgoraj), kjer so bile prvič, ko sem bil tam malce nerealne cene, zato me tam niso več videli.

Primeri (za moško konfekcijo)
enobarvna polo majca priznane blagovne znamke - pri nas okoli 80€, tam redna cena okoli 40-50€, s popusti lahko tudi 30€;
kavbojke Diesel - pri nas pojma nimam koliko so (verjetno nekje od 100 naprej), tam se začnejo nekje pri 80€ (s popusti lahko tudi manj);
športna konfekcija - Puma: poceni; Adidas: enake cene kot v outletu v Celovcu; Reebok - smešno poceni (vsako leto naletim na 50% popust, pa že tako so cene smešno nizke)
moška obleka (hlače&reklc) - nisem prav veliko gledal, tudi ne vem koliko so pri nas, tam dobiš za nekih 300€ (Hugo Boss, TommyH.)
srajce priznanih blagovnih znamk - nekje okoli 40€

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
MI ponavadi kombiniramo z obiskom evropa parka,.... drugače je pa meni Parndorf bolj všeč, ker je vse na enem mestu, tle pa mal hodiš okol

Edino kot zgled v Parndorfu ni več HH
frown-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Naabo pravi:
S cenami je takole (povprečno gledano): vse redne cene so tam take kot pri nas na razprodajah. Imajo pa vseskozi neke akcije in popuste za določene artikle, ki se vrtijo nekje od 30-70%. Izjema je mogoče Armani, D&G in Vesace (trgovina na prvi sliki, ki sem jo pripel zgoraj), kjer so bile prvič, ko sem bil tam malce nerealne cene, zato me tam niso več videli.

Primeri (za moško konfekcijo)
enobarvna polo majca priznane blagovne znamke - pri nas okoli 80€, tam redna cena okoli 40-50€, s popusti lahko tudi 30€;
kavbojke Diesel - pri nas pojma nimam koliko so (verjetno nekje od 100 naprej), tam se začnejo nekje pri 80€ (s popusti lahko tudi manj);
športna konfekcija - Puma: poceni; Adidas: enake cene kot v outletu v Celovcu; Reebok - smešno poceni (vsako leto naletim na 50% popust, pa že tako so cene smešno nizke)
moška obleka (hlače&reklc) - nisem prav veliko gledal, tudi ne vem koliko so pri nas, tam dobiš za nekih 300€ (Hugo Boss, TommyH.)
srajce priznanih blagovnih znamk - nekje okoli 40€

No tole pa super zveni ... sploh Diesel in športne zadeve, ki pri nas stanejo celo premoženje. Bomo ibsikal ob priliki. hvala za info!

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
No tole pa super zveni ... sploh Diesel in športne zadeve, ki pri nas stanejo celo premoženje. Bomo ibsikal ob priliki. hvala za info!

Mene sta sicer Adidas in Nike razočarala. Recimo da za šport se najde kaj, ampak izbira oblačila za prosti čas je bolj slaba kot ne. Adidas mi je mogoče celo bolj založen v Celovcu (ampak v povprečju mislim, da imajo identične izdelke). Verjetno imam tako mnenje tudi zato, ker sem se nekako navadil na ponudbo v JD Sports v Angliji...

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
najbolši outleti so čez lužo. tam so šele odbite cene. te prav mine da bi pri nas še kaj kupoval.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Outletom ne zaupam, ker sem že parkrat kupil zanič robo.Če nimam keša za novi model Armani jakne, tudi tiste ful poceni iz oulteta ne bom kupoval.

Raje šparam dinarčke in kupim tekočo kolekcijo (pri nas ali v Italiji).

Nazadnje urejeno:

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Outletom ne zaupam, ker sem že parkrat kupil zanič robo.Če nimam keša za novi model Armani jakne, tudi tiste ful poceni iz oulteta ne bom kupoval.
ker si že omenil Armani....
evil.gif

sem kupil temno moder pulover v Armaniju sred Milana....oblekel sem ga enkrat v trgovini, ko sem ga kupoval....drugič več nisem mogel, ker je iz stroja prišel vijolično šekast in raztegnjen kot da s ga krave žvečile....pa ni bil skuhan, ker je bil poln stroj barvne robe....

cena....sitnica.....200€
bonk.gif

očitno neka slaba serija....
frown-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
To s puloverji je res neprijetno. Sem jih ravno pred kratkim ene 5 pripravila za Humano, ker so se skrčili na velikost za 7 letnega (precej suhega) otroka.
frown-1.gif
Tako, da si sedaj tiste puloverje, ki so mi preostali in jih nameravam še kdaj nositi, perem kar lepo na roke (in po parih letih nošenja še danes izgledajo kot na dan nakupa). Res so izjeme tisti puloverji, ki se pustijo prat v stroju in potem še nekako izgledajo.
Sicer pa je pri kakšnih dražjih hlačah tudi tako, da imajo predpisano ročno pranje. Saj verjetno bi se jih 3/4 dalo v stroju prat na 30 in volno, ampak si ne upam, ker bi vsaj ene potem mogla spet dat v Humano.
grin1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Bil v USA v Jersey Gardens v New Jerseyu, nore cene...
Prejšnji teden v Parndorfu, cene ugodne, samo velika gneča v soboto . Trgovin ko smetja, še pol toliko trgovin se gradi
bonk.gif

Dobil pa sm. jakno ugodneje v Murecku (takoj čez AVS mejo iz smeri Lenart) kot v Parndorfu....

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
To s puloverji je res neprijetno. Sem jih ravno pred kratkim ene 5 pripravila za Humano, ker so se skrčili na velikost za 7 letnega (precej suhega) otroka.
frown-1.gif
Tako, da si sedaj tiste puloverje, ki so mi preostali in jih nameravam še kdaj nositi, perem kar lepo na roke (in po parih letih nošenja še danes izgledajo kot na dan nakupa). Res so izjeme tisti puloverji, ki se pustijo prat v stroju in potem še nekako izgledajo.
Sicer pa je pri kakšnih dražjih hlačah tudi tako, da imajo predpisano ročno pranje. Saj verjetno bi se jih 3/4 dalo v stroju prat na 30 in volno, ampak si ne upam, ker bi vsaj ene potem mogla spet dat v Humano.
grin1.gif

Pa veš, da Humana nima blege veze z kako humanitarnostjo, veš, da gre za profitno firmo, ki oblačila preprodaja ali pa jih predela v izolacijo, ali veš, da so v vsem letu 2009 darovali neverjetnih 2000 eur v humanitarne namene ...... NEhumano nategatorstvo, peljite raje obleke na Karitas ali Rdeč Križ !
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Ja vem, zato tiste cunje, ki dobro zgledajo in jih ne mislim več nosit, dam tistim, ki rabijo in ne Rdečemu križu ali Karitasu. Če pa Humani lahko še kaj iztržijo iz skrčenih in trdih puloverjev, pa naj.