palmanova outlet village

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Jaz sem bil nazadnje pred cca. 3 meseci in se mi ni zdelo nič posebnega.
V enakem obdobju sem bil tam tudi lani in je bilo enako.

Razen mogoče kakšnih športnih cunj in spodnjega perila, nisem še nikoli našel kaj pretresljivo ugodnega in hkrati tudi solidnega izgleda.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Men je tud bedno tm. Rajš grem v Graz recimo kupovat kokr v Palmanovo
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
wink-1.gif

Kje pa kupuješ v Grazu?

Tale Outlet Village v Palmanovi vsi zelo kritizirajo in prihajajo domov praznih rok, tko da se ne splača hodit tja.

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
bla prejšnjo soboto dol. glede na to, da je bilo ravno konec popustov je bilo kar precej izropano. pa zaenkrat tudi ni nič kaj dosti novejših stvari. mogoče je kaj več ta teden. so v nekaterih trgovinah razkladali stvari iz škatel.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
wink-1.gif

Kje pa kupuješ v Grazu?

Tale Outlet Village v Palmanovi vsi zelo kritizirajo in prihajajo domov praznih rok, tko da se ne splača hodit tja.

Hodm v par šoping centrov: Seiersberg, West Center, Mur park.

Bomo pa čez kakšn mesc še s kolegi skočil v Metzinger outleta pri Stuttgartu.

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Letos že drugo leto zapored nakupoval v Metzingenu. Daleč najboljši outlet (city) od vseh ostalih omenjenih tukaj. Če ste mahnjeni na blagovne znamke, potem je to to, če iščete čimcenejša oblačila (raznih H&Mov in New Yorkerjev tam pač ni), potem se vam verjetno ne izplača voziti tako daleč.

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Uf, sem malo prehiteval; v Parndorfu še nisem bil, ampak na pogled deluje podobno kot Metzingen, mogoče kakšna trgovina manj. Po virtualnem ogledu lahko rečem, da so trgovine manjše kot v Metzingenu. Tam je namreč cel center mesta (tudi par lokacij izven strogega centra) same velike stavbe ("hale"), marsikatera znamka ima celo stavbo samo zase.

Vsekakor poglej od obeh domačih straneh (povsod najdeš PDF z načrtom outleta in seznamom trgovin) ter se odloči, kaj ti bolj ustreza
smile-1.gif

Prilagam par slik iz lansekga leta:

Naabo

Pripravnik
19. avg 2010
268
1
18
Citat:
ooo, super!

zdej moramo samo še zvedt, kdaj dobijo novo kolekcijo jesen/zima
wink-1.gif

Hm, glede na to da se pogovarjamo o outletih, boš pomoje težko dobil sveže/nove kolekcije...

Ja, mogoče je res malce daleč za šoping (650km), sploh če rabiš samo par kosov oblačil. Vsaj par sto evrov skoraj moraš zapravit, da se ti splača. Definitivno pa ni to za enodnevni izlet.

Nazadnje urejeno: