Palični mešalnik ali sokovnik?

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Čeprav bi se komaj vrtel.
In ko ga najbolj rabiš,ima baterije prazne (npr. 1 min predno končaš miksanje)

Glede baterija ni problem, ker imaš v kompletu tak podstavek, in se palični ves čas polni ko je na podstavku. Je pa res da se s časom baterija slabša.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Definitivno paličnega. imam blenderja in paličnega in se blender lahko samo skrije. Neuporaben in zahteven za čiščenje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Čaki vi zdej tle opisujete tri različne stvari.
1. sokovnik - daš notr cel sadje, vn priteče samo sok
2.blender - vržš not sadje ga samo razfika in seseka
3.palični mešalnik - isto kot blender samo je pač tak da imaš "rezilo" v roki

Tip sprašuje med paličnim in Sokovnikom. Nevem zakaj tlačite notr blender....

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ker iz vseh treh dobiš ven sok.
v prvem postu so tudi vsi trije omenjeni (palični, sokovnik in klasični mikser, kar je vrjetno mišljeno za blender)
če še 1x prebereš, boš videl, da sprašuje kako naredit smoothie. torej sokovnik odpade, ostaneta še palični in blender.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Jaz priporočam Omega juicer. Je malce dražji, ampak kar se vsestranske uporabe tiče je pa to kar to
smile-1.gif
.

LP

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Dvomim, da bo kdo dal za sokovnik 400 EUR.
wink-1.gif
Ni ravno malce dražji...

Sem isto rekel, pa potem pil napol zmiksane zadeve s temi poceni juicerji, pa potem bi si naredil kaksen sladoled, pa powerbar, pa etc etc in na koncu godrnjavo kupis. Je pa res, da je za nekoga, ki raje kupi kak orenk "dec" gadget (me) huda investicija v gospodinjski aparat ponavadi tezka odlocitev
smile-1.gif
.

LP

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ker iz vseh treh dobiš ven sok.
v prvem postu so tudi vsi trije omenjeni (palični, sokovnik in klasični mikser, kar je vrjetno mišljeno za blender)
če še 1x prebereš, boš videl, da sprašuje kako naredit smoothie. torej sokovnik odpade, ostaneta še palični in blender.

Jah pomoje še vedno boljši smoothie če recimo narediš sok v sokovniku, recmo iz jabolka, korenja, in daš v posodo in dodaš banano recmo in vse zmešaš s paličnim.

origin

Pripravnik
7. nov 2010
116
0
16
Citat:
Uporabnik fantom20 pravi:
Sem kupil paličnega, vendar brez sekljalnika, vendar z veliko močjo 750 W (baje najmočnejšega kar so ga imeli v trgovini hehe, morda ga pa še enkrat malo predelam, da bom lahko meso faširal kot Clarkson iz Top Geara). Ker ga bo uporabljala ženska sem vzel še takega z dizajnerskim priznanjem
smile-1.gif

blender-bosch-msm7401-119290.jpg
Ti deluje ta gumb za uravnavanje hitrosti?
Jaz imam spodnjega - MSM7700 in ze iz trgovine ne funkcionira - nonstop deluje pri najvisjih obratih.
Razmisljam, ce bi ga nesel na servis, samo ne vem, koliko je zadeva sploh kaj uporabna pri nizjih hitrostih..

acheter-bosch-msm-7700.jpg