Paket iz Nemčije

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.913
6.551
113
Pozdravljeni,
sem dala v ta forum, ker je najbolj "vsestranski". Torej, rada bi nekaj kupila v nemški spletni trgovini, vendar je paket prevelik za pošiljanje izven Nemčije. Se da to nekako zaobiti oz kako drugače organizirati, da bi izgledalo, kot da je paket poslan na nemški naslov, tam pa bi ga prevzela kaka poštna firma in mi ga pripeljala v Slovenijo?

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.897
104
63
mb+ -20km
Kontaktiraj to spletno trgovino preko maila in predlagaj, da ga pri njih prevzame "poštna firma" (DHL recimo). Nato kontaktiraš "DHL"
in povprašaš po ceni.

I

Izbrisan uporabnik 3287

zmaga.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.913
6.551
113
Sem zdaj se registrirala na cheapernadmore.com, naročila sama v Nemčiji in dala naslov, katerega sem dobila na C&M - je to to, ali moram še kaj postoriti? Nisem obveščala npr C&M, da sem nekaj naročala, moram to tudi narediti ali se zdi to samoumevno. Kako pa potem plačam poštnino? Po prevzemu? Kako sploh zvem, koliko bo poštnina - morebiti na strani v profilu, kjer se updata, kako je s posameznimi pošilkami. Mogoče bi mogla to vprašati predno sem naročala....

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.112
4.081
113
Glej, brez zamere. Stran ima 500 besed teksta in ne moreš tega dobit ven?!

Citat:

3. Kupljeno vam dostavimo na dom

Vaš spletni trgovec bo kupljeno blago dostavil na vaš angleški ali nemški Cheaper&More naslov – v naš logistični center. Ob prejemu vašega kupljenega blaga vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

Naši sodelavci bodo vašo pošiljko skrbno pripravili za pot do Slovenije. Ob prejemu vaše pošiljke v Slovenijo vas bomo tudi o tem obvestili po elektronski pošti. Kupljeno vam bomo potem v dveh do treh delovnih dnevih dostavili na dom. Plačilo prevoza plačate ob dostavi na vaš dom – po povzetju.

.. bo treba zgleda na alterju poleg škatle za vračanje vozniških dovoljenj dat še škatlo za vračilo OŠ spričeval!
grin1.gif

Edit: za poštnino imaš pa cenik ki je po teži/pririteti, ej res 1/3 strani obsega ta cenik
10.gif

Nazadnje urejeno:

PuskA

Pripravnik
1. dec 2008
117
21
18
ojoj, ce bi jaz vedel za tole storitev kaka 2 tedna nazaj...
frown-1.gif
vsak dan neki novga

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Pozdravljeni,
sem dala v ta forum, ker je najbolj "vsestranski". Torej, rada bi nekaj kupila v nemški spletni trgovini, vendar je paket prevelik za pošiljanje izven Nemčije. Se da to nekako zaobiti oz kako drugače organizirati, da bi izgledalo, kot da je paket poslan na nemški naslov, tam pa bi ga prevzela kaka poštna firma in mi ga pripeljala v Slovenijo?

Kaj si pa kupila pralni stroj ?
evil.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.913
6.551
113
Sploh ne. Eno luč, ki je gor 300 evrov pri nas hočejo zanjo pa 550+ddv. Pa je 2m dolga, pa je zaradi tega niso hoteli dostaviti.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Jaz sem v ponedeljek narocil iz Anglije, status _shipped to Viva Express_ je bil v torek. Do danes se nisem dobil maila. Me je pa angleski trgovec dvakrat preverjal, kaj sem dal to za en naslov in da mi ne mora garantirat za vracilo denarja. Sem moral prevzeti riziko.
Upam, da tole deluje.