Pajek na steni

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Takih gosenic jaz ne bi prijemal. Možatost gor ali dol. Kaj pa jaz vem katera ima dlačice, ki ti razdražijo kožo.

Pajka pa ni problema, razen črne vdove ni nobena vrsta pri nas nevarna.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj pa jaz vem katera ima dlačice, ki ti razdražijo kožo.

No sej!
hysterical-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Takihle malenkosti se pa jaz ne bojim prijemat. Če ne drugega, že zaradi užitka, ko vidiš babe, ki skačejo kot bolhe, ko jim to kažeš na rokah.
evil.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Tega aliena bi sam za tazadne tace prijel in mu "Kozmus obrati" na bližnji steni skrajšal muke.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.200
1.206
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Evo, še en dodatek pri definiciji 'pravega moškega':

Točka 278.: Ne sme se bati živih bitij, ki so manjša od njega samega. Še posebej, če se teh bitij ne bojim jaz.

grin1.gif
Ne gre za bat ...
Gre za to, da pač verjamem, da bi on mene pičil, če bi mogel (in glede na to, da imam eno srednje zanimivo alergijo na pike, je tak pik zame zelo nadležen - ne pa nevaren). Zato jih preventivno raje jaz prej zatolčen. Bolje da pajka pobere, kot da mam jaz bulo na nogi ...

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Zanimivo, ko se v tej temi na veliko razpravlja o tem, kako maltretirate in peštate nič krive insekte, v drugi temi poteka debata, da se ne bi smelo jest živali, ker se jih muči. Hmmmm ...
17758-icon_confused.gif
A pri insektih se pa noben zaščitnik živali ne oglaša?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
To ni še nič. Zadnjič sem videl pajka, ki je cel travnik sena razmetal
shocked-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Ne vem. Ti upaš? Glede na vsesplošno prestrašenost moške populacije ob eni zadevi kot je recimo suha južina, bi tale kosmatulja izzvala pravi histerični napad.
evil.gif

jaz pajke namensko gojim v stanovanju, da mi pobirajo ostalo nesnago. ne maram vesc, tudi metulji me zivcirajo ampak se mi ne gnusijo. iiiii kaksen lep metuljcek.... tresk desni kruše in ze ga ni vec. ali pa pesmica metuljcek cekincek
jezen.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
Citat:
Ne vem. Ti upaš? Glede na vsesplošno prestrašenost moške populacije ob eni zadevi kot je recimo suha južina, bi tale kosmatulja izzvala pravi histerični napad.
evil.gif
kakor za koga,evo mojga prjateljčka..I'm the MAN
cool-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
eh jaz sem kobilice jedel, in to tavelike. ujames, zlomis "vrat" potegnes glavo ven skupaj s "crevi" in to je to. kot pringels hrustlja.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
pečene in osoljene so boljše,pravi čips
smile-1.gif

no edino kuščarji mi niso bili dobri,preveč po govedini imajo okus,ki pa je ne maram