Pahor, pošlji letalo!!!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
preden se še bolj tolčeš po glavi, malo poglej kako imajo razvite države urejene zunaj politične procese in skrb za državljane, ki so obtičali v tujih državah itd...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.255
1.280
113
43
Pa tud če damo 50k eur je to še vedno skor 3 cente an prebivalca. Se takoj vidi kako večina slovencev samo na svojo rit misli. Sram me je da sem v isti državi kot tale Suzica nevzgojena

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.701
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ja dobr da res.
bonk.gif

A je Slovenija odgovorna zame, če grem na lastno pest na Severni tečaj in tam zaglavim med severnimi medvedi in me pridejo reševat s helikopterjem?
hysterical-1.gif

No lahko zaglaviš v himalaji pa te pridejo s helikopterjem reševat. Mene reševanje ne moti se strinjam z KillaKhanom da se drzavi tudi dobesedno splaca. Probelm vidim le v tem ali je to resevanje ali "resevanje". Namrec ce je vprasljiv le en dan ne vidim razloga zakaj bi jih ven vozili ze v petek. Tudi ce hrane zmanjka - pac bodo meli mal slabse spomine sej so sami dol rinili pa so vedeli koliko je ura.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja danes 3 cente, jutri boš dal pa 100 € za neko reševalno sranje. tako to gre. a boš isto dobrotnik. malo morgen.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.255
1.280
113
43
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja danes 3 cente, jutri boš dal pa 100 € za neko reševalno sranje. tako to gre. a boš isto dobrotnik. malo morgen.

Bom. Napram drugim ki nebi. Časi solidarnosti so za vedno mimo nažalost

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.509
7.701
113
Lej sej lepo bit solidaren samo ko boš parkrat solidaren s po 100 EUR boš na koncu ti rabil solidarnost ker bo zate zmanjkalo. Ob taki solidarnosti se ne bo nihče več zase brigal ker bo točno vedel da ga bodo drugi iz dreka vlekli če bo zaglavil

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.247
11.194
113
kod Džej-Zija
Kar lahko pričakujemo, ko se bo država lotila gradbincev z odkupom njihovih stanovanj, in ostalih mafijskih lobijev. Seveda pa nihče državljanov ne bo vprašal, če se s tem strinjamo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa tud če damo 50k eur je to še vedno skor 3 cente an prebivalca. Se takoj vidi kako večina slovencev samo na svojo rit misli. Sram me je da sem v isti državi kot tale Suzica nevzgojena

in samo zato, ker je poceni, naj kar država plača? no saj, je precej manj kot je stal predsednikov izlet v bosno...a so oni kaj mislili na mojo rit, ko so šli v egipt? ne vem kaj je narobe s tem, če pač plačajo sami oziroma turistična agencija...cent tu in cent tam zapravljanja našega denarja, pa bo država še bolj v blatu kot je že...po zaslugi udbomafije...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Bom. Napram drugim ki nebi. Časi solidarnosti so za vedno mimo nažalost

čakaj, čakaj, saj te pošteni ljudje, ki trdo delajo, podpirajo, kajne?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:

Lej ga --takih "reševalnih akcij imamo slovenci na stotine--------zdaj bomo morali reševati cerkev-javno upravo

Torej gre polovico mesečnega zaslužka za nekakšna reševanja!!! SE TI NE ZDI??

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ja dobr da res.
bonk.gif

A je Slovenija odgovorna zame, če grem na lastno pest na Severni tečaj in tam zaglavim med severnimi medvedi in me pridejo reševat s helikopterjem?
hysterical-1.gif

No lahko zaglaviš v himalaji pa te pridejo s helikopterjem reševat. Mene reševanje ne moti se strinjam z KillaKhanom da se drzavi tudi dobesedno splaca. Probelm vidim le v tem ali je to resevanje ali "resevanje". Namrec ce je vprasljiv le en dan ne vidim razloga zakaj bi jih ven vozili ze v petek. Tudi ce hrane zmanjka - pac bodo meli mal slabse spomine sej so sami dol rinili pa so vedeli koliko je ura.
V himalaji te rešujejo pakistanci, ne slovenci. Še vedno pa za moje avanture ni odgovorna država Slovenija, ampak le jaz sam.
Z ostalim se strinjam.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

A tale alter še piše?

Ni alter. Res pa je, da je neznansko tečen.
Ne vem, če je en prispevek napisal, da bi se vsaj malo navezoval na debato.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
preden se še bolj tolčeš po glavi, malo poglej kako imajo razvite države urejene zunaj politične procese in skrb za državljane, ki so obtičali v tujih državah itd...

Ja? Kako pa imajo to rešeno?

Klik
S tem, da jih imajo dol med 20.000 in 30.000 tisoč (viri različno poročajo)

Nemci

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
ksz...

To ti je slovenska mentaliteta. NE "MOJGA DENARJA" za reševanje kar enih drugih slovencev. Sami so si krivi. Verjetno si še mislijo "jaz si niti dopusta v egiptu ne morem privoščit, prav mu je...upam, da mu tud krava crkne".

Sej ni to nek Humar, ki se je šel ekstremističnega športanja, pa smo ga potem reševali. Gre se za Slovence, slovenske družine. Ok bodo šli pa v soboto domov. Kaj pa če danes rata splošna ustaja, zavzem letališč in zaprtje meja, full scale državljanjska vojna. Potem bi pa bral "[censored] so bedni, kaj niso prej mislili pa poslali kako letalo po njih. Pahor je kriv, Pahor"
bonk.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Jaz bi vsakemu posamezniku, ki je v soboto šel zakasiral, če bo za njih potreben izreden let. Saj ni druge samo lahko jih je sram, da grejo "uživat " v držabo kjer par 100km stran nekdo umira in se bori za svoje pravice.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Jaz bi vsakemu posamezniku, ki je v soboto šel zakasiral, če bo za njih potreben izreden let. Saj ni druge samo lahko jih je sram, da grejo "uživat " v držabo kjer par 100km stran nekdo umira in se bori za svoje pravice.

Kaj pa če je folk šparal ali pa na kredo vzel za dopust, rezerviral dopust na šihtu pol leta vnaprej, preden pa so šli, so raje še agencijo vprašali, če je varno.....agencija je rekla, jaja, samo ne v glavno mesto, drugje je kul.

Zdaj pa naj jih bo sram, ker so šli "uživat" v državo?

Čudni ste kle na alterju.