Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ja dobr da res.![]()
A je Slovenija odgovorna zame, če grem na lastno pest na Severni tečaj in tam zaglavim med severnimi medvedi in me pridejo reševat s helikopterjem?![]()
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja danes 3 cente, jutri boš dal pa 100 € za neko reševalno sranje. tako to gre. a boš isto dobrotnik. malo morgen.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Če je 200 slovencev tam doli----je od tega ziher 85 busancev--------in zaradi tega reševalna akcija odpade-------prevelik vložek za .....
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Če so busanci dol-------------bogi egipt -in muhamed![]()
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pa tud če damo 50k eur je to še vedno skor 3 cente an prebivalca. Se takoj vidi kako večina slovencev samo na svojo rit misli. Sram me je da sem v isti državi kot tale Suzica nevzgojena
Citat:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja danes 3 cente, jutri boš dal pa 100 € za neko reševalno sranje. tako to gre. a boš isto dobrotnik. malo morgen.
Bom. Napram drugim ki nebi. Časi solidarnosti so za vedno mimo nažalost
Citat:
Pa tud če damo 50k eur je to še vedno skor 3 cente an prebivalca. Se takoj vidi kako večina slovencev samo na svojo rit misli. Sram me je da sem v isti državi kot tale Suzica nevzgojena
V himalaji te rešujejo pakistanci, ne slovenci. Še vedno pa za moje avanture ni odgovorna država Slovenija, ampak le jaz sam.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ja dobr da res.![]()
A je Slovenija odgovorna zame, če grem na lastno pest na Severni tečaj in tam zaglavim med severnimi medvedi in me pridejo reševat s helikopterjem?![]()
No lahko zaglaviš v himalaji pa te pridejo s helikopterjem reševat. Mene reševanje ne moti se strinjam z KillaKhanom da se drzavi tudi dobesedno splaca. Probelm vidim le v tem ali je to resevanje ali "resevanje". Namrec ce je vprasljiv le en dan ne vidim razloga zakaj bi jih ven vozili ze v petek. Tudi ce hrane zmanjka - pac bodo meli mal slabse spomine sej so sami dol rinili pa so vedeli koliko je ura.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A tale alter še piše?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
preden se še bolj tolčeš po glavi, malo poglej kako imajo razvite države urejene zunaj politične procese in skrb za državljane, ki so obtičali v tujih državah itd...
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Jaz bi vsakemu posamezniku, ki je v soboto šel zakasiral, če bo za njih potreben izreden let. Saj ni druge samo lahko jih je sram, da grejo "uživat " v držabo kjer par 100km stran nekdo umira in se bori za svoje pravice.