Pahor, pošlji letalo!!!

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Poslušam zdaj po 24ur, da bomo poslali letalo v Egipt po slovenske turiste in let bo plačala država, torej mi! Agencije so te turiste v to sranje odpeljale v soboto, ko je Egipt bil že vse prej kot miren... Wtf? Let naj bi stal okrog 50.000e! Bmk naj jih agencije, tako kot so jih tja, spravijo tudi domov, na svoje stroške!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.640
215
63
Kranj
IN TO DAVKOPLAČEVALSKI €, a ne? NAROD PAPKOV IN BANANINIH OLUPKOV.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
"IN PIKA PIKA JA PIKA"

evil.gif
majč

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Res komentarji...Čudno je le to, da bo let plačala država namesto tega, da so ga plačali turisti že sami. Vsi ostali komentarji so pa res pod nivojem. Vsako življenje je edinstveno...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.453
113
Veš kaj, ti si edinstveno govedo. Ne govorimo o življenih temveč o tem kdo bo plačal let. Torej od tega letovanja je nekaj imela agencija ter nekaj so imeli turisti. Zakaj pri vragu bi naj mi plačali stroške? Torej modrijan?

I

Izbrisan uporabnik #488

Naše moramo rešiti, če so ogroženi.
Če pa ne gre za višjo silo (in ne gre, ker že dolgo vre) pa ne bo problem izstaviti računa odgovornim osebam.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Naše moramo rešiti, če so ogroženi.
Če pa ne gre za višjo silo (in ne gre, ker že dolgo vre) pa ne bo problem izstaviti računa odgovornim osebam.
Vre 700km stran, dopustnica je lepo povedala, da o nemirih izvejo vse iz Slovenije. Pa da ji je čist luštno pa bi raje še malo ostala, pa da se ji zdi predčasen odhod napaka.

.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, potem pa ne delati panike, naj se nakopajo (pazijo na morske pse) in se lepo brončani vrnejo.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Ko je bil v Indiji cunami in je bilo po TV prikazano kot, da je v Indiji konec sveta (panika itd..) smo imeli naše ljudi tam. Po tednu dni jih dobimo po tel kaj in kako je in niso vedeli, da se kaj dogaja na obali. Bili so cca 200km starn od dogajanja. Sumim da gre v Egiptu za podobno zadevo.

Se mi pa malo una lušna novinarka od POP-a smili tam v mestu.
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Veš kaj ti si edinstveno govedo. Ne govorimo o življenih temveč o tem kdo bo plačal let. Torej od tega letovanja je nekaj imela agencija ter nekaj so imeli turisti. Zakaj pri vragu bi naj mi plačali stroške? Torej modrijan?
Glede na to, da si me poimenoval z Govedom, sploh ne bom repliciral.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Zakaj bi let nazaj stal davkoplačevalce 50K, saj niso kupili enosmerno karto! Vsi aranžmaji so že pokrili povratni let in vse takse. Pač namesto v soboto, bodo leteli en da prej v petek. Mogoče bo edino kaka taksa za letališče v egiptu višja, ker je termin prestavljen, torej nekaj tisoč evrov. Kar pa lahko komot plačamo davkoplačevalci. Če bo naprimer dodatna taksa 5000€, znese to na vsakega davkoplačevalca manj kot 0,0025 €. Toliko mislim pa da smo solidarni in smo pripravljeni 'žrtvovat' za sodržavljana, ki se znajde v škripcih. Da pa raje vidite da je 144 naših ljudi v morebitni smrtni nevarnosti, kot da prispevate 0,0025€ morate biti pa slabši od goved. Tako jaz razmišljam.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
da ne omenim, da če se že gremo iz finančnega stališča, če vsi ti tam umrejo, bo slovenska davčna blagajna prikrajšana za ohoho več kot 50000 eurov

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Menim, da je povratni let dolžna organizirati in plačati agencija.
Prejšnji teden so se zelo izmotavali, ko so jih spraševali kako in kaj z načrtovanimi potovanji. Takle riziko je absolutno na strani agencij in nikakor ne države.
Če bo Barbika plačal prevoz nazaj iz našega denarja, mu bom naslednjič Armanija polil s kečapom.
jezen.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
da ne omenim, da če se že gremo iz finančnega stališča, če vsi ti tam umrejo, bo slovenska davčna blagajna prikrajšana za ohoho več kot 50000 eurov
Umrejo?
hysterical-1.gif

Ti sploh veš, kje je Kairo in kje Horgada ali Sharm?
hysterical-1.gif

To je tko, kot bi američani turiste iz Benetk in Dunaja urgento domov poslali med vojno v Bosni.
smirk-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja pa kako eni razmislate? Ce so vedl kako je dol, pa useen rinl dol, ker so pac uplacal pocitnce, nej si kr sami placajo nazaj oz. agencija. Ne pa tuki tumbat, kok smo slabsi od goveda, ker nebi dal 0.00025 evra....ja fak off. Pol pa kr usak nej mi nakaze 20 centov kr tko, k bi mi sedl pac met mal dnarja....tko je v sloveniji ja, k se podpira nategunstvo....usak za svojo rit iz tujih zepov. Dumbass!