pa smo pečenke

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Glej katoliban, vsi, ama vsi so rekli, da NSi ne bo prišla v parlament, zdaj se bo videla njihova sposobnost.

In ja, za projekte v državi potrebuješ managerske sposobnosti. Javno zasebna partnerstva bodo še kako pomembna in tukaj je Zoki car pa še marsikje drugje. Se pa Janša že pripravlja kako bi vse bojkotiral in delal pizdarije, upam, da ga poje mrak.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A ti veš, da si daleč od gladkega. Versko si me opredelil, ne veš pa kaj sem, kdo sem, katere so moje dejanske korenine, ne veš nič. Zoki je zdrmal politično javnost in meni je to dovolj, sedaj pa naj pokaže zakaj si je dovolil, da ga majmuni kot so Janša, Petrle, Lahkovnik itd, javno ponižujejo, razkrivajo davčno tajnost ter blatijo njegovo ime, ker naj bi bil "napačne" narodnosti. Fuj, gnoji eni.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.089
6.276
113
blizu močvirne prestolnice
musli nisi,povedal pa si kaj po narodnosti si in iz kje prihajaš! Razen če si se lagal: Glede narodnosti se strinjam saj je Zoki Slovenec, naj ti človek v tisto glavo dopove da je bistvo materino mleko, sicer zaradi mene bi bil lahko marsovc, važno da bi kaj dobrega naredil. Mi gresta pa tako JJ kot ZJ na živce, nobenga ne maram, ker takih z lepljivimi prsti sovražim!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
musli nisi,povedal pa si kaj po narodnosti si in iz kje prihajaš! Razen če si se lagal: Glede narodnosti se strinjam saj je Zoki Slovenec, naj ti človek v tisto glavo dopove da je bistvo materino mleko, sicer zaradi mene bi bil lahko marsovc, važno da bi kaj dobrega naredil. Mi gresta pa tako JJ kot ZJ na živce, nobenga ne maram, ker takih z lepljivimi prsti sovražim!

Nočeš razumet, nima veze od kod sem, nimaš me kaj orepdeljevat po veri, ker mi dol visi zanjo, glej svoja posla.

No, meni gre pa NSi na živce, kaj bomo zdaj? Nič, vsakemu svoje.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
edino kar me pr jankoviču moti je to da ima roke preveč k sebi obrnjene....

drgač kolko je dober mendžer tud vprašanje....

če ti prideš v dobro firmo ni neki kunšt iz dobre nardit še boljšo z parimi potezami...

tud ni kunšt spufat eno mestno občino in zgradit stožice na plečih izvajalcev za katere se je vedlo da nebodo poplačani....

zelo zanimiv podatek pri nekaterih segmentih stožic se na ceno sploh ni gledalo.. zakaj že ker se je vedlo da nebo plačano morda...

zoki bo sedaj mel možnost pokazat če je res tako dober kot misli da je...

ampak bog nas varuj če bo zavozil.. pol smo grčija 2

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Glede narodnosti se strinjam saj je Zoki Slovenec,

Zanimivo bi bilo videt kak dokument iz njegove mladosti, kjer to piše.
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.594
113
emona je bila kupljena. Ostali pa pac niso bil "nacionalni interes".

@davidoff jaz se ne bi prevec hvalil s temi javnozasebnimi partnerstvi. V MOL je tako podmizno delovanje se slo. Tu pa je prevec interesov vkljucenih. Poleg tega naj bi bile stozice javnozasebno partnrstvo pa obljubljenih tujih vlagateljev kar ni od nikoder.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

@davidoff jaz se ne bi prevec hvalil s temi javnozasebnimi partnerstvi. V MOL je tako podmizno delovanje se slo. Tu pa je prevec interesov vkljucenih. Poleg tega naj bi bile stozice javnozasebno partnrstvo pa obljubljenih tujih vlagateljev kar ni od nikoder.

a je zoki bombal gadafija

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.212
3.576
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Glede narodnosti se strinjam saj je Zoki Slovenec,

Zanimivo bi bilo videt kak dokument iz njegove mladosti, kjer to piše.
evil.gif
Zanimivo bi bilo videt tudi kaj je počel pred prihodom v Mercator. V Mercator ga je takrat spravil LDS oziroma ga je Rop nastavil v upravo in od takrat posluje v državnih podjetjih in z državnimi podjetji ...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj veste Slovenci so rešili Hrvate pred turki pri Sisku,

dobr za popeezdit
hysterical-1.gif

pozabil si:
-dočakali so Ilire ko so se priseljeval in jim za zajtrk Kranjsko klobaso in zelje pripravili.

jbmtr kje si se ti zgodovine učil
bonk.gif

pri prof. Zmago Plemenitem ?
daj mi posodi to knjigo prosim. rabim nekaj komičnega za izbrano družbico na novoletni zabavi
aplauz.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Glej katoliban, vsi, ama vsi so rekli, da NSi ne bo prišla v parlament, zdaj se bo videla njihova sposobnost.

In ja, za projekte v državi potrebuješ managerske sposobnosti. Javno zasebna partnerstva bodo še kako pomembna in tukaj je Zoki car pa še marsikje drugje. Se pa Janša že pripravlja kako bi vse bojkotiral in delal pizdarije, upam, da ga poje mrak.

467716-post_slo.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Jaz se ne hvalim, je pa to v današnjem času edina možnost, da kaj naredimo, nekaj bo Evropa prispevala, ostalo bodo pa morali tujci investirati, drugače se nam zelo zelo zelo slabo piše.

Kot je rekel, Stožice so bile že skoraj "rešene" pa se nekdo spomne, da bi bilo dobro zbobradirati "diktatorja", ker jim je pač zategnil pipco. Sedaj je pa še slabše, ker nihče noče vlagati v Stožice, ko ni vladajoče koalicije. Sitaucaija je preveč nestabilna, optimistično napovedujem, da po sestavi se bo našel tudi ustrezni trgovec, ki bo opremil trgovski del Stožic. Samo še evro je potrebno stabilizirati ter za morebitne vlagatelje sprejeti posebne pogoje in olajšave. Ikea bi naredila top biznis, ne vem pa če jim je še v interesu, vem, da jim je bilo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Prepozno je. Energoplan že gre v stečaj (ljudje že dobivajo odpovedi), Gradis pa verjetno tudi kmalu.

Zadeva NI rentabilna.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Prepozno je. Energoplan že gre v stečaj (ljudje že dobivajo odpovedi), Gradis pa verjetno tudi kmalu.

Zadeva NI rentabilna.

s čim nej bo rentabilna. s parkingi? ne
z dvorano..ne

mogoče je nekaj prehitelo dogodke in se ni anredil trgoski del, ki bi nosil denar. sam..a je to slaba odločitev?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pa še marsikater firma se bo "spucala". Vsaka kriza ima dobre in slabe lastnostni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.