priznam tudi sam...userjem se.. men slabo rata in vrtet se mi zacne sam ko gledam tale posnetek.
ampak izkusnja an cesti je pa cist drgačna. na žalost.
1 se tkole založil, ko sem dol pri..snežniku..nekaj razmišljal in v levi ovinek letel s polno brzino naravnost. nagnil sem ga levo do konca in gledal ograjo nad desno tacko. na snezniku sem sedel pol ure kot pribit
drugic sem tkole peljal enkrat cez planino gor. je vleku iskre centralni stojal k zmesan..bilo je zanimivo
tretjic sem tkole letel cez gorjance. bilo je bedno, ker me je premetaval cez kolesnice
najdlje sem pa tkole vozil enkrat..ko sem [censored] hitel iz obale v lj na en opravek. ki sem ga na koncu seveda zamudil. dva na motorju, vse priložnosti za prehitevanje sem izkoristil. ne glede na črto, omejitev, število črt, ene 10 krat v škarje sigurni..iskre so zgale, veselje ej bilo. prav lahkotno sem se pocutil. ko sem prisel v garazo,, pogledla na uro, sme videl, da sva zamudila. potem sem anredil amtematiko..stevec km, ura, ura odhoda..nemogoce..povprecje..in potem smo sedel v garazi eno uro..noge roke, ves sem se tresel.
in se odlocil, da tko ne bom vozil. GW sem precej neznejse spremljal, lovil..ke rniso tok ostri ovinki..ampak cez omejitve..vec kto 10 do 20% sem se vozi redko.