Pa nisem jaz som, da me lovite!

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Tocno tako...ta cesta je res ringlspil...;edini problem je da v Laznici ni nobene kontrole,ker se ruski in mariborski policisti ne morejo zmenit kateri naj tam kontrolirajo;tam je namrec tocno meja med mariborsko in rusko obcino.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ko so kolesarji, pol zna bit ringlšpil.Oni asfalt pri kapelici pa je super.Vse ceste bi mogle bit take
evil.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Ko so kolesarji, pol zna bit ringlšpil.Oni asfalt pri kapelici pa je super.Vse ceste bi mogle bit take
evil.gif

Toti asfalt so naredli po enih par hudih nesrečah vključno z mojo. Sicer je še vedno gor pa dol,ampak takrat je bila gor/dol in na vsaki strani je visela,plus bankine v k****. Govorim o S ovinku pri kapeli..
smile-1.gif

Mene je ravno zadnjič črna mamba pri bivšem Selltronu povlekla ven, jaz pa brez izpita ( dokumenta ) Mi je izrekla samo opozorilo, pred tem pa preverila če ga imam itd.
zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Tisit S ovinek je zelo zahrbten. Če si pripeljal iz mariborske smeri, z malo večjo brzino, in hotel zvozit tako kot v bistvu poteka cesta, te je ob izhodu kar dvignilo, sprednja kolesa izgubijo stik, pa-pa trakcija in hello njiva. Če je nasproti prišlo vozilo, pa sta oba bila hello njiva :D

vuk: v Laznici so pred par dnevi povozili očeta mojega kolega. Punca ga je zbila in pobegnila, ko so jo izsledili, pa je trdila, da je nagazila srno. Mislima na isto nesrečo?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
ksz
Policaj v belem vozilu na posnetku je v prekršku.
65 æl. toč. 14
Pošlji link teme na GPU, da bodo vedeli komu napisati položnico
evil.gif
.

I

Izbrisan uporabnik 474

Je v kritičnem stanju, ne vedo, če se bo izvlekel, če pa se bo, pa bi bilo boljše če se nebi...
frown-1.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
To glede povoženega pešca sem tudi jaz slišal. Punca bi naj bila stara 25 let, moški pa je nič hudega sluteč nesel smeti čez cesto v smetnjak ? Ja baje da je bila v šoku in rekla da je mislila da je povozila srno.

V S ovinku sem se peljal iz Ruš proti Mariboru, 23.4.2009, okrog 19. ure bil je dež, jaz pa sem imel še zimske gume, prvi avto ( RWD, 192KM ) preveč poguma in sem malo oral njivo :D

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik retLa pravi:
.....moški pa je nič hudega sluteč nesel smeti čez cesto v smetnjak ? .....
Brez da bi slutil, da lahko po cesti kdo pripelje?

Ne vem no, nas so učili da moraš pogledat levo in desno in da lahko prečkaš šele takrat, ko se prepričaš, da to lahko varno storiš.

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

Brez da bi slutil, da lahko po cesti kdo pripelje?

Ne vem no, nas so učili da moraš pogledat levo in desno in da lahko prečkaš šele takrat, ko se prepričaš, da to lahko varno storiš.

Sem se malo narobe izrazil, saj vsi vemo ( naj bi ) da se moramo prepričat,če lahko varno prečkamo cesto. Baje bi naj šel čez prehod ( baba čula baba rekla )

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Težka je ja.Zgleda, da je res šel prek ceste, ne da bi dobro pogledal levo/desno.Tam je sicer prehod sredi ovinka, in če je šel prek v smeri pohorja, ona pa iz ruš, je res mogla met 100, da je še ni opazil, preden je prečkal.Pa ponoči vidiš luči dosti prej, kot avto. Sranje.

Sicer pa nasplošno je folk na cesti (pešci) postal kot ovce na pašniku.Ne gleda okoli, se meni s frendom, gleda v telefon ali tla.[censored], kaj mislijo, da se penaste škatle okoli njih vozijo?!? Pa nori kolesarji na najbolj prometnih cestah. suisajderji jeb... NAJBOLJ pa me razkuri, ko folk izkorišča prednost zebre, pa tu ne govorim o starcih oz. poškodovanih.Mater , 2 sekundi bi počakal , da bi bil jaz mimo, pa šel komot prek, ampak ne, jaz bom bremzal, šaltal dol, se ustavo, pa ga počakal da gre prek.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Tocno to nesreco misliva ja, gospodu se zacne ime z S.
Na tistem desnem ovinku sem tudi jaz okusal lepote bankine...v trenutku ko sem prehiteval enega cicota se je ta spomnil in pac sekal ovinek.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB
danes spet radar na istem mestu, vendar čez cesto, kaj ne merijo ti focusi v obe smeri ?
smile-1.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Na tej cesti bi se komot lahko peljal 70-90 skoz do MBja, ce ne bi bilo ostalih pacientov, ki skacejo na cesto. Reko bom tak: glede na to kaki naivnezi so nekateri in stopijo na slepo na cesto, jih se se premalo povozi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
danes spet radar na istem mestu, vendar čez cesto, kaj ne merijo ti focusi v obe smeri ?
smile-1.gif

Bolj bogo je pomagalo;

Vceraj proti veceru okol 18.00, tik pred bistrico (za ne-MB; to je 20m za tistim radarjem), takoj za seltronom, ko se cesta spusti in malo v levo, je ze bil en A4 odpeljan desno pa direktiv v ograjo, se mi zdi da je ograja gledla vse do vetrobranskega, prav zapičen je bil not,
Model pa žalostno zraven, dva plavca pa skakala okoli in slikala...
(temnejsi A4/B5, mogoce temno moder ali temno zelen, Audi nalepka s krogeci na zadnjih vratih v kotu)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Gor sn neke leto zadnjic, me je stari poslal po par litrov zweigeld-a,
Pa sn kr dobro delal, 150 se nesem po tretji spuri, gledam spredaj,
Hebotibokmater, spravi se mi s spure konjo jedan, jaz morem letet, budala,
Dam desni blinker da ga po sredini specem... On na sredino, budala hitlerska,
Kiknem dol v peto, grem te mimo.... Se je že vse sukalo pa tulilo, smo ze stali...

Samo ajde, je pa smeh, prvo sn misli, da mi to pise kaki davek al pa povprecnino...

IG-L100 nas bo pojebal gori.