Govor je o evtanaziji. Kapiš kolega?
lej danes niso taki časi, da bi resnico pisal na tako grd način.
Nutrije bomo IMO polovili in nekam preselili, evtanazija bo (proti čemur sicer nimam nič, dokler bo strogo pod kontrolo), NK pa ne vem, zakaj se jo omenja? To nam hočeš pokvarit dan al kako?
Sicer ne vem zakaj mi odgovarjaš. Ne vem če si prebral zmazek, ki ga je prilepil stardec, na katerega sem se obesil oz. na zavajujoč naslov.ljudje majo pač mal slab občutek, kadar določene, recimo temu, mal čudne politične struje na oblasti, sprejemajo določene zakone
Ne vem, zakaj ne bi teh ljubkih živalic privoščili tudi drugim Slovencem. Namesto, da jih pobijajo, naj jih nekaj sto raje preselijo na Savo, Dravo, Muro in druge reke, da ne bo živalca delala veselja samo Ljubljančanom.
Ti kljukec posluš ti mene!Res je že res kot gola trditev. Samo kaj imajo pa glupa poklicna sponzoruša, v katero se je zatrapal še bol glup premje in problematika nutrij, v katero se Golob nima kaj vtikat tud če ga Tinca odstavi s češplje, skupnega s problematiko evtanazije, vedo pa samo najboj zagrizeni Janševi verniki. Ostali normalni vedo, da eno nima nič skupnega z drugim. Ker sem pa gledal počasi umret dva svoja bližnja sem pa na zlorabo tematike o evtanaziji malo alergičen. Janezek in njegova falanga to tematiko nemarno zlorabljajo. No upam da Janeza ne sreča pamet in da bo s temi bedarijami nadaljeval in vsakič znova opominjal normalne ljudi, da nikoli več.
Golob pa z zagovarjanjem in podpiranjem nebuloz svoje sponzoruše dela tako hudo uslugo Janši, da le ta niti ne rabi glupanov za diskreditacijo, ker se zatrapani norček diskreditira sam in to izredno uspešno.
Tvoj smisel za humor je nekje pod lediščem. Da ne boš šel kdaj brati Toti list.nutrija je invazivna neavtohtona vrsta, ti pa bi jo še selil v druge habitate.... s tem se poruši celotno biotsko ravnotežje, ki je že itak zelo krhko..
Kaj pa je evtanazija druzga kot pobijanje?Evtanazija pa ni pobijanje ljudi in tukaj ti pihaš mimo.
Je, ko jo zlorabiš, to so recimo počel nacisti 1939-1945.Kaj pa je evtanazija druzga kot pobijanje?
Ja, to so delali nacisti, pri nas to delajo pa komunisti. Isti kürac. Evtanazija ni nič druzga kot pocukran izraz za uboj. . Saj komunisti udbovci so za uboj rekli pa likvidacija, onesposodobitev, čiščenje, itd...ampak to je nič druzga kot uboj/umor.Je, ko jo zlorabiš, to so recimo počel nacisti 1939-1945.
Tvoj smisel za humor je nekje pod lediščem. Da ne boš šel kdaj brati Toti list.
Zdaj pod vlado Tine Bager bodo še komarje zaščitli. In Golobovi volivci bodo to požegnali.najbolje, da si te nutrije peljete kar domov, pa medote in volkove tudi, pa na redčo kapico in babico ne pozabit....
A Kunstljevo šalo si prebral...kaj dobiš, če križaš fašista s komunistom?Ja, to so delali nacisti, pri nas to delajo pa komunisti. Isti kürac. Evtanazija ni nič druzga kot pocukran izraz za uboj. . Saj komunisti udbovci so za uboj rekli pa likvidacija, onesposodobitev, čiščenje, itd...ampak to je nič druzga kot uboj/umor.
Vidiš, kle vas mede. Ne bodo, Goloba bodo te nebuloze odpihnile.Zdaj pod vlado Tine Bager bodo še komarje zaščitli. In Golobovi volivci bodo to požegnali.
Ne, ne bodo ga odpihnile te nebuloze. Ker njegovi volivci ne bodo priznali svoje volilne antijanša prfuknjenosti, ker so ga volili in tudi mediji, ki so ga ustvarili, ne bodo potencirali te njegove debilizme.. Odpihnil ga bo Kučanov klan, ko bo čas za to. Golob pa do takrat lahko uvede obvezno kastracijo in obrezovanje kürcev, pa ga bodo njegovi volivci z svojimi obrezanimi kürci in odrezanimi jajci, še zmeraj imeli radi. Ko bo kučan na RTV, pop tv, necenzurirano, dnevnik , delo, večer in Odlazku itd...naročil: dajte ga, potem bo pa letel. Prej pa ne.Vidiš, kle vas mede. Ne bodo, Goloba bodo te nebuloze odpihnile.