Pa kaj so mal na glavo pal, al kaj (AUDI Q2)

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Audi Q2, reklamiran kao vstopni model, ugodna cena...

Faking 46k€
bonk.gif

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11559280&display=Audi%20Q2%201.4%20TFSI%20S-line

hermann

Guru
19. mar 2014
9.651
6.515
113
saj tudi z uno revščino za 32 so na glavo padli, al kaj hočeš povedat?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Hotel sem povedat, da vstopni model in najdražji z neta meni ne gre skupaj, tu je 14k € razlike. Še zdej ni jasno?

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
ksz

Toliko denarja in niti 4x4 nima? LOL.

Najdražji Kadjar (s 4x4) je jurja cenejši od oskubljenega vstopnega Q2.

Reaper85

Pripravnik
7. nov 2014
237
0
16
Po konfiguratorju je najnižja cena za 1.4 TFSI 150:
Q2 - 28k
Q3 - 31,7k

Pomoje kar štima, seveda je pa drago za verjetno popolnoma oskubljen avto.
Ti Q2 na Avto.net so pa dražji kot Q3, to morajo bit skoraj polno opremljeni.

Motorna ponudba je pa idealna, takole 115/150/190 tako pri bencinarju kot dizlu bi morala imet večina avtov, da je za vsakega nekaj:
https://en.wikipedia.org/wiki/Audi_Q2

Drugače že Q3 ni neki posebnega. Recimo na našem parkirišču pred firmo veliko prej pade v oči MB C 200, res pa da je tudi precej bolje opremljen.
Pač pomoje mora imet avto tut nek čar, če že daješ 40k zanj. Pa seveda mora imet proper motor, ta C200 ima 2.0T 184.
Vsaj ta motor mora pomoje imet premium avto, 150KM ima zdaj že navadna Corsa za 11k, ne moreš za to dajat 46k.

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.651
6.515
113
1.6 dizelj v takem čudu za 40 jurjev čisto drugače prede kot v fabiji. to ni nobenega dvoma.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Jah, pač Audi. Premijski avti za ljudi, ki si to lahko privoščijo. Recimo tale zadeva je ravno za eno situirano gospodično pripadnico malce višjega sloja, ki se trajba več ali manj samo po mestu, ki se ne bo vozila v Tiguanu. To je to.
A Fiat 500 695 Biposto je vreden denarja, pa je krepko čez tistih 45 jurjev?
Vsak avto svojega kupca najde. Glede na to, da moraš za dobro opremljenega Superba skeširat tak denar ni nič čudno, da je premijski terenec za tako vsoto naprodaj.
Itak pa to ni avto za Sovenijo, kjer mora biti avto večji od soseda. Ampak za razvite trge, kjer si lahko ljudje kupijo tako zadevo za 50 jurjev, pa jih nihče ne bo gledal postrani in da so z lune padli. Saj bi pa za pol cene lahko dobil Kadjarja ali pa Tiguana, ki je pa fuuuuLL večji.
hysterical-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.732
5.888
113
Ni mi jasen namen zakritega C stebrička. Črn v kombinaciji z temnimi stekli je Ok, vse ostalo pa bolj tako-tako. Sploh v barvi karoserije zgleda kot katrca. Pač moje osebno mnenje, saj kdo sem pa jaz da bi audije ocenjeval, ko nikoli v življenju nebom colal 40k za prevozno sredstvo.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.651
6.515
113
mercedes gla je enak rang ali je večji?

ker tisto mi je nekako simpatično, da bi se še sam z njim vozil

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Jah, pač Audi. Premijski avti za ljudi, ki si to lahko privoščijo. Recimo tale zadeva je ravno za eno situirano gospodično pripadnico malce višjega sloja, ki se trajba več ali manj samo po mestu, ki se ne bo vozila v Tiguanu. To je to.
A Fiat 500 695 Biposto je vreden denarja, pa je krepko čez tistih 45 jurjev?
Vsak avto svojega kupca najde. Glede na to, da moraš za dobro opremljenega Superba skeširat tak denar ni nič čudno, da je premijski terenec za tako vsoto naprodaj.
Itak pa to ni avto za Sovenijo, kjer mora biti avto večji od soseda. Ampak za razvite trge, kjer si lahko ljudje kupijo tako zadevo za 50 jurjev, pa jih nihče ne bo gledal postrani in da so z lune padli. Saj bi pa za pol cene lahko dobil Kadjarja ali pa Tiguana, ki je pa fuuuuLL večji.
hysterical-1.gif

Mislim, da je le treba razlikovati med "common sense" in "lahko si privoščiti". Ta dva pojma nimata nič skupnega.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Mislim, da je le treba razlikovati med "common sense" in "lahko si privoščiti". Ta dva pojma nimata nič skupnega.
Da najprej nekaj razčistimo. Tudi sam ne bi dal takega denarja za to gajbico.
Ampak nekomu je pač common sense tisto kar je tebi lahko si privoščič. In dokler mu ti ne plačuješ te gajbice, torej si jo sam s svojim denarjem, ne vem zakaj bi te to motilo. Mene ne in mu čisto privoščim, pri nas jih bo pa itak verjetno ravno 20 prodanih in to teh ''testnih avtov''. Tako da vas ne bo preveč bolelo
wink-1.gif
. Ista zgodba je z A1. Pri nas jih skoraj ni, v nekaterih drugih državah pa se jih vidi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.477
10.714
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
mercedes gla je enak rang ali je večji?

ker tisto mi je nekako simpatično, da bi se še sam z njim vozil

verjetno je enak,jepa tak GLA da je za v javnost hitro med 40 in 50. Ampak je hecno ko se usedeš in pelješ z GLC, hitro vidiš kakšna rajngla je GLA. trd, glasen, utesnjen, neudoben. ....