Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
In zakaj ste tako naivni, da rinete na to "socialno mrežo"?
Je res tako težko na te ameriške pogruntavščine, ki se pojavljajo kar naprej, zamahniti z roko, rekoč: Eh... Hebite se z vašimi vsiljenimi modeli druženja!
Kaj res mislite, da se ne znamo več družiti? Bi bili res vsi doma, če ne bi bilo interneta? Ob dejstvu, da smo se brez njega znali družiti nekaj tisoč let?
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Je res tako težko na te ameriške pogruntavščine, ki se pojavljajo kar naprej, zamahniti z roko, rekoč: Eh... Hebite se z vašimi vsiljenimi modeli druženja!
Kaj res mislite, da se ne znamo več družiti? Bi bili res vsi doma, če ne bi bilo interneta? Ob dejstvu, da smo se brez njega znali družiti nekaj tisoč let?
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Facebook je p.e.d.e.r!
Jaz tudCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Ja, sej zato pa je recimo foter zgubil xy prijateljev z mladosti, sošolcev, sosedov, ljudi s katerimi je bil v vojski,...
Sam sem na FB našel vsaj 20 takih prijateljev na katere sem čisto pozabil. Zdaj recimo me bivši sosed, ko smo še živeli v bloku
in sma se kot otroka cele dneve preigrala v peskovnikih in si povijala rane od padcev s peciklom vabi v kalifornijo na dopust...
Me zanima kako bi se našla brez FB, če se sploh bi, ker roko na srce jaz ga nebi iskal, on pa mene ne.
O tem, da recimo z OŠ nismo meli še nobene obletnice, si jo zdaj organiziramo na račun FBja. Pa še bivšo sem našel na FB
in jo nafehtal da pride nazaj
Bog požegnaj toti facaknjigo!
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Facebook je p.e.d.e.r!
Ko pa seks nafehtaš preko zida-na-zid pa je FB najjači ne?!
Poznam jaz take mirkote, tu šimfate, tam pa na njegov račun tišite!
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Facebook je p.e.d.e.r!
jaz samo vzamem telefon v roke pa rufnem mojo prasico in čez 15 minut se že dogaja
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Facebook je p.e.d.e.r!