pa je zgubila službo...

aks

Pripravnik
12. mar 2011
37
0
6
...in pravijo, da ne rabijo rok.
V pisarni vsi obdržali službe ostalo pa prerazporeditve. In seveda 52 letna gospa, ki je bila v vseh oddelkih in je ni kje ponucat pride na delavno mesto moje, moja pa adijo...
uf-1.gif

In sedaj si lahko pošljem metek v glavo...
Kaj naj drugega.
Človek si zastavi neko življenje ima otroka gre na svoje potem pa...
Dopust odpovedan, siol odpovedan, gsm odpovedan, otrok gre z vrtca kjer neizmirno uživa med vrstniki...
rolleyes-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.525
1.109
113
Obišči stran
Iz vrtca ne rabi it, direkt na občino pa dat vlogo za znižano plačilo zaradiizgube zaposlitve

drugače pa "chin up", za delavne se vedno kaj najde
wink-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.647
4.028
113
Seveda... kot pravijo vedno (pre)pametni - vedno gre lahko za snažilko (sem slišal v najmanj treh radijskih odprtih linijah in verjetno na vseh slovenskih forumih kjer je bila odprta taka tema)

aks

Pripravnik
12. mar 2011
37
0
6
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Iz vrtca ne rabi it, direkt na občino pa dat vlogo za znižano plačilo zaradiizgube zaposlitve

drugače pa "chin up", za delavne se vedno kaj najde
wink-1.gif

Ni delavec ni za pisarno. Nekje vmes. Je pa jeba ker, ko je zanosila je bila naslednji dan na cesti, sedaj pa se ji izteče pogodba. Vse legalno. Ni prijetno.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Sej bo... nočem bit pameten pa nesramen, sam vzamita to kot nek nov izziv... mogoče se na koncu izkaže, da je še boljše, da je šla stran. Sam pozitvne misli met v glavi, pa bo vse kul, verjem. Kakor je že nekdo omenil, če si priden, delaven, se ni za bat da se ne bo kaj najdlo. Sam pogumno naprej!¨
wink-1.gif

aks

Pripravnik
12. mar 2011
37
0
6
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Sej bo... nočem bit pameten pa nesramen, sam vzamita to kot nek nov izziv... mogoče se na koncu izkaže, da je še boljše, da je šla stran. Sam pozitvne misli met v glavi, pa bo vse kul, verjem. Kakor je že nekdo omenil, če si priden, delaven, se ni za bat da se ne bo kaj najdlo. Sam pogumno naprej!¨
wink-1.gif

Pa delamo na tem.
smile-1.gif

Še enkrat 126 kuvert pa ena velika referenca več...
wink-1.gif

Ma sam da so otroc zdravi...
cheer.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Lej, tko kot je že eden pred menoj napisal... probajta iz tega ven potegnit kaj dobrega. Tudi sam sem mnenja, da se vse nekak dogaja z nekim namenom. Da se iz tega kaj naučimo, da vemo za naprej, da tisto prej ( mogoče ) ni bilo dobro...:?
Prepoznat to ali pa izluščit iz tega sranja tisto dobro je pa umetnost .
Ne obupat, pa bo !

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.985
6.033
113
Dopust bo kak ivkend nekje - improziraj

Citat:
siol odpovedan, gsm odpovedan
Imaš t-2 (najcenejši net) -(lahko tudi če ti lovi kako drugo sosedovo wifi omrežje),
pri gsm-u greš na predplačniški paket (na kartice).

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Ali pa gre na Tuš Mobil - brezmejnih 200. Mene stane 6,5€ mesečno, ker pač nisem vzel gsm-a, ampak dodaten popust. Drugače pa je 9€ mesečno... Cenejše kot predplačniški paket.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik aks pravi:
...in pravijo, da ne rabijo rok.
V pisarni vsi obdržali službe ostalo pa prerazporeditve. In seveda 52 letna gospa, ki je bila v vseh oddelkih in je ni kje ponucat pride na delavno mesto moje, moja pa adijo...
uf-1.gif

In sedaj si lahko pošljem metek v glavo...
Kaj naj drugega.
Človek si zastavi neko življenje ima otroka gre na svoje potem pa...
Dopust odpovedan, siol odpovedan, gsm odpovedan, otrok gre z vrtca kjer neizmirno uživa med vrstniki...
rolleyes-1.gif

Najbolj žalostno je to, ker so to dogaja povsod. Jaz raje ne komentiram kaj se dogaja pri nas. Samo čakam, da se bo nekomu strgal in bo začel strelat.
uf-1.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.442
2.545
113
SV SLO
Adijo sem dobil ta teden tudi jaz. Si je pač glavni izmisli, da se moje delovno mesto zapre in konc. koliko je na cesti.
frown-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Tehnične so sedaj v razcvetu, oglasov kot dreka v primerjavi z 2 leti nazaj.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Relativno v razcvetu. Mislim, da je Slovenija še globoko v krizi. Ostali del Evrope, recimo Nemčija, se že orenk prebuja.
Samo pri nas, ko imamo bumbarsko vlado, kaj drugega ni pričakovat.

Po mojem pri nas najhuje šele prihaja. Epiloga nepremičninskega in tajkunsko holdinškega balona propadlih zakreditiranih investicij pri nas še ni bilo ...

Nazadnje urejeno:

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Samo pri nas, ko imamo bumbarsko vlado, kaj drugega ni pričakovat.

Boljše bi bilo, če bi zapisal, "bumbarske vlade" ker do sedaj še nobena ni bila dobra, pa tudi nikoli ne bo, dokler se ne poberejo vsi od JJ do malega sivega v muzej. Edina rešitev so otroci, ki vstopajo pravkar v jaslice ... vsi starejši so že "okuženi" in jim ni pomoči
smile-1.gif