Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Kako mislš da bo drag? Kok je to "drag"?
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Off topic ampak si ne morem pomagat... Jaz sem si pa prejšnji teden kupil E39 528 - moje mladostne sanje, sprejemam čestitke
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Off topic ampak si ne morem pomagat... Jaz sem si pa prejšnji teden kupil E39 528 - moje mladostne sanje, sprejemam čestitke
))
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
5,5k, če dobim dobim, če ne ne, stroškov ni nobenih pri posredovanju prodaje, pač nebo prodala
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
137 jih je garantirano, ženska prva lastnica, drug avto pri bajti, ženska je delala 10k na leto, servisna nemška, zares je bomba,
ona hoče 4, jaz ga pa pod 5,5 ne dam dalje. Stoji pa v garaži že celo leto... En entuziast se bo najdo.
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
5,5k, če dobim dobim, če ne ne, stroškov ni nobenih pri posredovanju prodaje, pač nebo prodala
1 lastnica, 137k km... če je to TO bi mogla dobit 5,5 .... k pod 250k km jih ni
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Pri BMWju je pa res vseen, al ma 137k km al pa 250k km, to ni nič kilometrov proti temu kar ta avto zdrži.
Ta Malcomov bo šel za 2000€ (mogoče), zaradi lastnosti, drugače pa še za v konce ni za ponucat. Dej slike MX.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Pri BMWju je pa res vseen, al ma 137k km al pa 250k km, to ni nič kilometrov proti temu kar ta avto zdrži.
Ta Malcomov bo šel za 2000€ (mogoče), zaradi lastnosti, drugače pa še za v konce ni za ponucat. Dej slike MX.
7800 te bo stal da ga boš postavla na cesto, ker še ma nemške table