P: BMW 520 99'

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Pa verjetno vsa oprema, kot ti ponavadi napišeš
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Srebrna, cena je vprašljiva ker jo težko določim, črno ustnje, mariborska lokacija.

Bo pa drag, tako da kdo misli do poceni avta prit naj preskoči oglas. (naj raje ostane v garaži kot da gre za pol jurja bek)

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kako mislš da bo drag? Kok je to "drag"?
Ti bavarci so kar se tiče izdelave top, kar se tiče cen sa pa pod nivojem... kolegica je dala svojega 98` 523 za jurja
rolleyes-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dejansko nevem kaj več še bi lahko imel, glede nato da ni M.

Xenon, 16:9 navi, športni ali komfortni sedeži... tako na hitro, bi se pa še kaj našlo...
grin1.gif

Nisi mi ti ravno nek poznavalec bawarcev...
confused-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Tu je najvecje vprasanje koliko mx verjeti. Ce pa misli da bo dobil 5 jurjev pa veliko srece. Ima zlahtnik nekaj podobnega (a6, 2,4Q avant, isti letnik, mal vec km) in vem koliko je dal za njega pred dvemi leti, pa se niso tepli kupci)

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Dejansko nevem kaj več še bi lahko imel, glede nato da ni M.

Xenon, 16:9 navi, športni ali komfortni sedeži... tako na hitro, bi se pa še kaj našlo...
grin1.gif

Nisi mi ti ravno nek poznavalec bawarcev...
confused-1.gif

...el nastavljivi sedeži, z memorijem, el. šibedah, el, volan, multifunkcija, usnjen (športni) volan, tv, ogrevani sedeži, črn strop, m optic, integriratni otroški sedeži zadaj, roloji v zadnjih vratih, DSP, PDC spredaj/zadaj, bluetooth...

ne ni mx ravno nek poznavalec bavarcev, žal, četudi je kakšnega vozil, za dobro ceno bi prodal res hudo dobro opremljenega, tak, pa se bo prodal za obično prodajno ceno kot so na netu, samo da se bo za razliko od ostalih prodal hitreje.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Tu je najvecje vprasanje koliko mx verjeti. Ce pa misli da bo dobil 5 jurjev pa veliko srece. Ima zlahtnik nekaj podobnega (a6, 2,4Q avant, isti letnik, mal vec km) in vem koliko je dal za njega pred dvemi leti, pa se niso tepli kupci)

Kolikor sem se en teden nazaj pogovarjal z njim hoče 5500 + kupec mora opraviti uvoz avta, ker je registriran v .de. Sanje torej...
crazy1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Off topic ampak si ne morem pomagat... Jaz sem si pa prejšnji teden kupil E39 528 - moje mladostne sanje, sprejemam čestitke
aplauz.gif

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Off topic ampak si ne morem pomagat... Jaz sem si pa prejšnji teden kupil E39 528 - moje mladostne sanje, sprejemam čestitke
aplauz.gif

...in kaj imaš od tega, če imaš skoraj 200KM, če pa so ravno spet povišal kazni.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
aplauz.gif

...in kaj imaš od tega, če imaš skoraj 200KM, če pa so ravno spet povišal kazni.

Ne gre se mi za konje, ker nisem divjak. gre se za to, da odkar je prišel ta avto ven ko sem bil še mulc sem si rekel da ga bom nekoč imel, pač čisto čustvena odločitev. Ni edini avto, imam še enega bolj civilnega dizla in motor. Gre se za to, da sem si uresničil otroške sanje
cheer.gif

V glavnem vesel sem, verjamem da me 95% ljudi ne razume ampak meni je to čist hudo
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Ko se v vrocini vsedes v crn avto na crn leder, obutis razliko med "svetlim" avtom in bez usnjem. Zato med mx bavarc na zalost ne zanima prevec, pa cetudi ga napise v tisto temo avto za jurja.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Čestitke...
zmaga.gif

Isto si bom jst omislu (v kratkem upam ) Sti WRX al pa pogojno lepo GT-jko pa mi vsi pravjo
stupid-1.gif

... ah, eni tega ne zastopjo
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hud, profi/biznis navi, sibedah, bixenon, dakota/nappa leder, pdc, memory zic, steptronic...?
evil.gif