Ozvočenje

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16

Kolega že nekaj časa igra harmoniko. Sedaj se je odločil za nakup ozvočenja ter kar spada zraven. Za mnenje je vprašal mene, ker pa jaz prav veliko o tem ne vem, bom vprašal vas.
Kakšno ozvočenje naj kupi? Zanimajo ga predvsem W, da bo zadostovalo za igranje pred cca 30-40 glavo množico
grin1.gif
(zaprt prostor).

hvala in
pozdrav.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
To pa žal ne vem
frown-1.gif
Mi smo imeli prejšnji morel tega in je bil čisto dovolj za ozvočenje manjših prireditev. V kakšni dvorani gasilskega doma ali na prostem na malonogometnem igrišču ipd.

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
miha013: ozvočen bo preko midija.

Grube: potem bi bilo 250W verjetno dovolj.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Rabi ojačevalec in mešalno mizo z najmanj osmimi kanali. lahko je to v enem kosu, in pa (najmanj) dva zvočnika. 250W bi bilo nekak dovolj za govejo musko.
Zakaj 8 konalov? 2 sta za harmoniko, en za mikrofon, en za kakšnega dodatnega pevca ali napovedovalca, potem pa CD, MP3 player, smo pa že blizu. Če pa dobi še kakega kitarista, basista in klaviaturista pa že skoraj zmanjka.
Je treba mal naprej mislit.
Dobiš pa tud aktivne zvočnike, kar je še boljše, v tem primeru pa potem rabiš mešalko brez ojačevalca.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Kupi naj kakšen Passport od Fenderja. Za takšno zadevo je čisto dovolj pa še mobilen je.
Se strinjam. Uporabna in prenosna zadeva. Smo imeli nekaj podobnega in se obnese.