Ozaveščnje ljudi s Facebookom

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Čeprav se bere, kot da si na drek stopo, ko si se vstal, imaš popolnoma prav
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sam sicer stvari ne spremljam, vem pa za primer, ko je bil status (ali kako se že reče) spremenjen par minut po poroki.
bonk.gif

no ja, od same sreče je oseba šla na mobitel in spremenila status
grin1.gif

da gre pa otroku profil narest, mi je pa
bonk.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.194
1.981
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sam sicer stvari ne spremljam, vem pa za primer, ko je bil status (ali kako se že reče) spremenjen par minut po poroki.
bonk.gif

no ja, od same sreče je oseba šla na mobitel in spremenila status
grin1.gif

da gre pa otroku profil narest, mi je pa
bonk.gif

To je huje kot obrezovanje in krst
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kako ste Nefacebookovci dosadni glede tega facebooka. Jaz uporabljam facebook za stike z družino, ker smo razseljeni po celem svetu in se bolj malo vidimo, pa za šolo vse plonkce pa zapiske zrihtam na FBju, samo napišem če ima kdo naj mi pošlje na mail, čez pol ure me že čaka 10 mailov. In pa seveda za sodelavce, mal zajebavamo en drugega preko FBja.

Nevem kaj je s tem narobe, sem morda zato neumen, egoist, zaljubljen sam v sebe, si dvigujem ego..... WTF !?!

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Nihče ni reko, da si vsi s facebookom dvigujejo ego in da so vsi neumni. Samo pač nekateri pretiravajo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Sej ne rečem, sem bil tudi sam uporabnik ene 5 let nazaj (sem se nagledal porok, obhajil, izletov, slik na peščeni plaži, neumnih komentarjev kako ji paše turban na glavi, poz iz različnih borilnih veščin, reklamiranje mizarskih storitev itd) takrat je bila še neka korist, ko sem lahko vzdrževal stike z ljudmi po svetu. No, sedaj imam za takšne zadeve Skype, mail itd., večkrat se obiščemo pa je mir. Prav nič ne pogrešam čestitk za rojstni dan na mojem zidu z isto vsebino in neumnimi verzi.

Zdaj mi gre pa prav na živce, ko me nekdo vpraša, če imam FB. Nimam, lahko me pa pokličeš pa spijeva kaj v realnem svetu, zunaj na zraku, tam, kjer včasih zraste tudi kakšno drevo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Nevem kaj je s tem narobe, sem morda zato neumen, egoist, zaljubljen sam v sebe, si dvigujem ego..... WTF !?!

So ti že drugi odgovorili, jaz sem omenjal ekstreme.

BTW, a na tečajih računalniškega opismenjavanja starejših prvo pokažejo kako narediti profil na FB? Sem opazil par takih...