Ovohavanje hrane

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Zakaj pa nebi bilo normalno? Jasno, da se hrana in pijača lahko povoha. Zakaj pa ne?

To je spet nekaj podobnega, kot zadnjič, ko se je "novinarjem" zdelo čudno, da se tekmovalka v BB tušira kar naga.
Ker ni olikano. Hrano povohaš kadar dvomiš v užitnost in nisi prepričan, če jo je pametno dati v usta. Nespoštljivo do kuharja je vohati hrano.
Nekatere hrane ni priporočljivo vohati- recimo ribje glave, ki so par tednov odležale v v morju pod skalo..na žaru so pa dobre.
cool-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
ksz

V tej naši prelepi državici nas žal obremenjujejo samo z negativnimi informacijami in novicami,...

Kaj pa, če je jed tako dobro dišala, da se maestro ni mogel upreti, da bi jo še enkrat povonjal, preden jo drugi pojedo?
grin1.gif

Samo malce spremembe v našem (tudi mojem) mišljenju.
grin1.gif

Pesimist: Kozarec je napol prazen,

Optimist: Kozarec je napol poln.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Otroci v prvih letih so pa nagonsko "sebični in požrešni" - odvisno od situacije, ker jim je le to v preteklosti omogočalo preživetje.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz

V tej naši prelepi državici nas žal obremenjujejo samo z negativnimi informacijami in novicami,...

Kaj pa, če je jed tako dobro dišala, da se maestro ni mogel upreti, da bi jo še enkrat povonjal, preden jo drugi pojedo?
grin1.gif

Samo malce spremembe v našem (tudi mojem) mišljenju.
grin1.gif

Pesimist: Kozarec je napol prazen,

Optimist: Kozarec je napol poln.
oportunist: vidva se kar kregajta bom jaz vzel kozarec.
nič narobe če malo povohaš hrano. če malo pa se bo nekdo spomnil da niti pogledati nebi smeli hrane...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Sicer se nihče ne krega, drugače se pa z Geneshem strinjava.
Vsaj zdi se mi.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
OMG
sej ni čudno, da so legendarni....
tekst......tako resničen
bonk.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.527
7.044
113
Jaz ne vem kako to počne tisti v odaji, vonjanje hrane je pa nekaj najbokj normalnega, kar je lahko. Nespoštljivo do kuharja? Ne vem, a se pri vas nikdar ni zgodilo, da ko si prišel popoldne domov, pa je bilo kosilo kuhano, da je že nekdo na vratih rekel, o kako lepo diši. Vsak, ki dobi hrano na krožnik, se nagne nad njo, da jo pogleda in jo povonja, pa čeprav podzavestno. Ko ste bolni in imate zamašen nos - ko ste "čisto zabasani", ima hrana drugačen okus ali ne? Ne moreš izklopiti tega, pa čeprav se je očitno po tanovem nekdo spomnil, da to ni civilizirano, spoštljivo in ne vem kaj še vse...