Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zahotelo se mi je gyrosa in razmišljam, da bi si ga pripravil kar sam. Edina težava pri vsem je ovčje meso. KAko je s tem, imam namreč občutek da ga ne dobiš ravno pri vsakem mesarju?
Ti, ne me za besedo držat ampak sem skoraj 90% da če boš kje našel da boš našel tam. Sicer pa poskusi raje prej poklicat. Vem da so jagnjetino že nosli tja ven... Ker pa je danes sobota in so ponavadi različni takšni marketi z svežim mesom izpraznjeni pa se tudi zna zgodit da ni na lagerju, daj poklicat raje če že nimaš blizu do tja
Bojda imajo stvari tudi v hoferju, ampak v kamniškem žal ni blo za zasledit. Dobil sem res v LeClercu, sicer pakunga je kr obsežna, ampak je šlo nekaj v zamrzovalnik, ostalo bomo pa pojedli tekom vikenda
.
Gyros bo pomoje perfekten, trenutno pečem meso v pečici, potem ga bom narezal na tanke rezine in popekel še v ponvi.
Citat: Uporabnik MaverickT pravi:
Zahotelo se mi je gyrosa in razmišljam, da bi si ga pripravil kar sam. Edina težava pri vsem je ovčje meso. KAko je s tem, imam namreč občutek da ga ne dobiš ravno pri vsakem mesarju?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.