Outlook

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ste že sprobali Outlook.com? Oblikovno se mi zdi dosti boljše kot gmail, neomejen prostor, aliasi, sinhronizacija s ostalimi e-mail naslovi... Sicer je še beta ampak tudi gmail je bil kar nekaj let v beta fazi.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Jep, všečno. Fajn se je zdaj na začetku zagrebst za lep naslov. Meni je uspelo dobiti v obliki ime@outlook.com
smile-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Fajn je, da se da dodat tudi aliase, tako da lahko še dodatno 'zasedeš' kakšno kombinacijo.

Pa maile se da pošiljat tudi recimo kot 'email@gmail.com'.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.608
4.567
113
50
Na sončni strani ALP
Men p aje ponudo samo domeno @hotmail.com
frown-1.gif

EDIT
OK. Danes gre. Včeraj sta bila samo windowslive in hotmail na voljo...

Hmm... Vseeno pa sedaj piše, da je račun že preimenovan in moram poizkusit kasneje
17758-icon_confused.gif

Citat:
Preimenovanje e-poštnega naslova
Ta račun ste že preimenovali. Poskusite znova pozneje.

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Zgleda lepo, vendar...na določene naslove mi zavrača, ker prejemnikov poštni srežnik zazna kot spam.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Kul zadeva - ceprav ne vem, kam je izginil 25 GB SkyDrive, da se je skrcil na vsega 7... Moti me pa (kot menda pol planeta), da ne podpirajo IMAP protokola.
evil.gif
Pa seveda to, da ni mozno popolnoma izklopiti spam filteringa (ce uporabljas POP dostop, se skorajda moras obcasno logirati preko weba, da prechekiras Junk folder za false positives).

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.839
140
63
Zakaj mi v Outlook expresu ob popolnoma izpraznjeni mapi "Deletet items" še vedno v explorerju kaže cca 180MB zasedeno?
Imam vklopljen prikaz skritih in sistemskih datotek.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Deleted items datoteka je velika 180 MB? Če si mapo spraznil lahko datoteko mirne vesti izbrišeš.

Outlook express je sicer znan po tem, da ga serje pri velikosti datotek. Itak pa je že precej zastarel, zakaj ne greš na Windows Live Mail?

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Outlook je zelo dobra zadeva. Zdaj imam končno ime@outlook.com. Pri gmailu nikakor nisem dobil pametnega imena za mail. Sploh pa je super, ker zdaj dobivam pošto gmaila v outlook in to v posebno mapo. Odlično