Teb se pa vidi, da si nek wannabe eurobirokratek....
Ustanovi politično stranko, postani politik in zagovarjaj in predstavljaj svoja prepričanja.
Tut za slan krop ne boš zaslužu. No, a zdaj vidiš, zakaj se meni jebe za demokratične, nedemokratične, kvazidemokratične in kar je še teh sistemov - v vsakem političnem sistemu so pijavke, ki se prisesajo na sredstva, katera zagotavlja t.i. raja: ljudstvo, ki se ga rabi za polnjenje državne malhe in vsake 4 leta na volitvah (al pa še to ne). Torej: zame so politiki vsi isti, od naših, evropskih, ameriških, ruskih, kitajskih, kubanskih itd itd. Gledajo samo na svoj žep in želodec. Pa na privilegije.
Pa kolikor mi je znano, so raznorazne kmečke zveze, sdz, vse sorte demokrati... nastali v času "komunističnega enoumja". Snemi si že enkrat plašnice, pa boš videl razliko med bivšo Yu, bivšim vzhodnim blokom in bivšo "zibelko demokracije" USA - Yu je bila kar zakon za vse prej naštete. Ko boš (žal ne boš, ker vsega prej naštetega ni več
, zato je tale stavek bv) spoznal vse tri režime od blizu, se pa spet oglasi. No, jaz sem jih in ti mi pač ne boš plozal o bivšem "komunističnem enoumju" v Sloveniji.