Otvoritev diskoteke YUCATAN

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Taki malo flower power smo bili ja
smile-1.gif

V bistvu nimamo tu daleč okrog nobene diskoteke, samo manjše ali pa malo večje kafiče. Brezveze.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
In potem se sprašujejo zakaj folk ne hodi ven?

Noben "ne hodi" ven zaradi tega da nebi bil tepen. Folk v prvi vrsti ne hodi ven
zaradi naveličanja enih in istih lokacij, enih in istih obrazov, nato še zardi teh cen ki so,
pol še splošna kriza v slo, pa je to rezultat.

Finta je da takrat ko se je hodlo v juko, si za tolar še nakj dobil. Ponavadi sem v petek popoldan
pomagal pri stricu v firmi, si naredil 3400 tolarjev, šel v soboto v juko, imel dovol za taksi
ki smo si ga delili, da smo se napili, malo v dutifriju malo za šankom, nato še pica ob petih zjutraj
in nato taksi ali organiziran bus domov, v nedeljo pa še je bil nek drobiž za kafe da smo se dobli in
podebatirali prejšno noč.

Danes da gre en študent nekaj pošihtat zasluži eno popoldan cca 30€. Zdaj pa idi na taksi, se
tam 2x napij, pojej celo pico in idi s taksijem domov. Vmes pa še kaka vstopnina 5€, takrat 500sit.

Evo, to je to, kaj se tiče finančnega dela, kjer bo juka "crknil" v prvi in najbolj ključni točki.
Ker kok poznam pingvinčka še iz časov samsare, so cene ble zmeraj kot v nemškem hotelu.

Odkirto povedano mu želim da ulaufa, pa da ponudi eno lokacijo več, samo kaj ko bodo ubijalske cene
na odru pa že pred petimi leti odpeti jugoviči...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
včasih nas je 6-7 komadov pelal taxi kombi iz ruš v yuco, danes hočejo iz mb do ruš 20 €
stupid-1.gif

predaleč je kanta, folk se vozo gor nebo, na avtobus si sploh še kdo predstavla it ?
smirk-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Se čisto strinjam s tabo malcom, včasih si s dvema jurjema v žepu bil glavni, zdaj pa je runda če so štirje 15€ (recimo kak hajniken), bencin je tak že 1,2€ na liter in se noben noče več vozit, pizza je zdaj 8€, za taxi pa si tako napisal.

Torej včasih praviš da si sobotno noč zvozil s 3400 SIT, zdaj je taxi (če so štirje) 10€ na osebo tja in nazaj, vsak dve rundi po 15€, 8€ pizza in kava naslednji dan 1€ (če maš srečo, da dobiš kje tak ''poceni''). Skupaj = 49€, ajde 50€ če popiješ polek pice še 2 deci radenske.

Torej 3.400 SIT vs. 12.000 SIT Skorajda štirikratno povečanje, nimaš kaj. Upam da v njihovi požrešnosti ves gostinski sektor propade.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Jep, se spomnim še leto pred uvedbo €, 2006? Sem s 5000 SIT bil car....

pizza 1000 sit, pir 150-200 sit....najprej nekaj pojest potem diskač, tam je bil recimo pir 300 sit max.....

Sploh nisi mogel 5000 SIT zapraviti.

Danes?

Pizza 7-8€, pivo 3€, v diskaču 4-5€ ? Pod 50€ dejansko niti ne moreš iti več normalno ven.

Da omenjam, da so plače takorekoč iste.

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
No kak je blo včeraj? Na fb strani je blo nekih 500 ljudi prijavljenih....stavors reko po radiu, da je bil 12 ali 13 krat v jukanti....
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
No kak je blo včeraj? Na fb strani je blo nekih 500 ljudi prijavljenih....stavors reko po radiu, da je bil 12 ali 13 krat v jukanti....
bonk.gif

Nevem za enega da je šel gor. Pomoje je bila polomija. Danes če bo kaj več.
Tut danes bom ostal doma, oz. če se bomo dobili pri meni pa spili kako flašo in nabijali xbox.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Jaz sem bil, avti so bli parkirani po celem šentilju ob 10, ob 9 je bil parkplac pred juko že poln. Cene so kot pravi Mx, oderuške- smile, bandidos in malibu cola 10,5€
bonk.gif
vzdušje je pa itak bilo zelo podobno ribičiji. Šel sem domov že prede je Stavros prišel. V glavnem, nič pretresljivega ni in verjetno niti ne bo.

B81

22. jul 2007
36.992
10.530
113
Hja, to pa je belna...če bo norel tudi tukaj s takimi cenami, da te sr... pritisne, mu ne bo dolgo laufalo, ker mladine, ki lahko komot zapravi 70 eur na noč, ni veliko...Jaz enostavno ne razumem, da gostinci cen ne znižajo na neko normalno številko...to zapraviš 100 eur takoj, če se prav pije...

Je pa bil hec včeraj v tušu, kaki labirint so naredili
grin1.gif

Pa noter je šlo kakih 50 ljudi, od teh jih 20 niso spustili zaradi let, tako da je bilo prazno...tile v tušu so še bolj čudni.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Vse vredu in prav, napol zastonj ne more biti ker potem nima zaslužka ko mu sama mularija hodi noter, zapravi nič, zunaj pa parking partyi in problemi s policijo. Ampak trenutne cene so na ravni avstrijskih, pa vemo da imajo dosti več denarja za zapravljat. Neka redbull vodka je bila pogostitvena pijača, zastonj, polovico folka je itak samo to pilo in iskalo hostese ki so jo delile. Dejansko se verjetno dosti folka napilo do daske, pa niso zapravili niti centa.

Tuša pa sploh ne bi komentiral, čisto so zgubili kompas. Odkar me je opica od varnostnika nekaj grabla za ovratnik sem šel enkrat precej zgodaj v kino, sicer pa niti blizu več.... jaz bi jim dnar nosil, oni bi me pa cotali, ja to bo ja
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Kaj to čujem neke prevare, govori se da je baje blo rečeno 5€ vstopine, pol pa na licu mesta baje 10.

Pa folk kaj vam je da nosite žvenketavčke gor?

Počasi bo tak, da boš mogo dat 100€ po glavi, pol pa se lahko napiješ kok hočeš.
Samo kok mi je zdaj znan ta sistem 5 na 10€, boš mogo 100 dat da še ven prideš.

Prevaranti.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Sabotirat/Ignorirat požrešne lastnike lokalov, ko jih jebe.

Nazadnje urejeno:

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Itak se na koncu vsak sam odloči, če še bo kdaj plačal toliko in toliko za to in to. Dokler se pa plačuje npr. 5 eur za Jager-Colo, pa v glavi lastnikov ni neke potrebe po nižanju cen.
Kako pa to funkcionira dolgoročno, pa je druga zgodba, že znana (Yucatan 1, Samsara...). Namreč, tvoja ideja se realizira... Propad je neizbežen.